Evet kurabilirsinXbox mağzasından alsam Türkçe yama kurabilir miyim?
Switch versiyonu %100 tamamdır. Yapana kadar bin bir türlü eziyet çektik. Hiç tahmin edemeyeceğiniz hatalar/çökmeler ile karşılaştık. Bir arkadaşımız oyunu tamamen bitirerek test etti. Toparlayıp yayınlamam kaldı. Müsait olduğumda yayınlayacağım.Hocam switch versiyonu için durum nedir gelişme var mı? Şimdiden elinize sağlık iyi çalışmalar
Xbox, gamepass aynı şey demek. (xbox konsoldan bahsediyorsan ayrı)benim oyun xboxda ama gamepass değil nasıl kurmam lazım
oyunu xboxdan alıp bilgisayardanda oynayabilir belki ben oyle yaptım belki demek istedigi budurXbox, gamepass aynı şey demek. (xbox konsoldan bahsediyorsan ayrı)
Hocam elinize emeğinize sağlık heyecanla bekliyoruzSwitch versiyonu %100 tamamdır. Yapana kadar bin bir türlü eziyet çektik. Hiç tahmin edemeyeceğiniz hatalar/çökmeler ile karşılaştık. Bir arkadaşımız oyunu tamamen bitirerek test etti. Toparlayıp yayınlamam kaldı. Müsait olduğumda yayınlayacağım.
Hayırlı çalışmalar günde 4, 5 Defa bakıyorum geldimi diye inşallah bir an önce test işlemi biter şu oyunu switch de oynamak istiyorum artıkınSwitch versiyonu %100 tamamdır. Yapana kadar bin bir türlü eziyet çektik. Hiç tahmin edemeyeceğiniz hatalar/çökmeler ile karşılaştık. Bir arkadaşımız oyunu tamamen bitirerek test etti. Toparlayıp yayınlamam kaldı. Müsait olduğumda yayınlayacağım.