-
Öne çıkan konu
- #1,001
hocam lütfen en yakın zamanda uyumlu hale getirinKorsan sürümse şu anlık uyumu değil.
hocam lütfen en yakın zamanda uyumlu hale getirinKorsan sürümse şu anlık uyumu değil.
Mod eğer altyazıları değiştiriyorsa, sadece değiştirdiği altyazılar modda düzenlenmiş olarak gözükür.Ben persona 5 royali türkçe yama ve
Cat Morgana Bustups in Overworld moduyla birlikte kullandığım zaman bazı alt yazılar ingilizce oluyor acaba mod türkçe yamayla uyumsuzmu yoksa uyumlu hale getirmenin bir yolu varmı benmi beceremedim acaba
yani uyumsuz teşekkür ederimMod eğer altyazıları değiştiriyorsa, sadece değiştirdiği altyazılar modda düzenlenmiş olarak gözükür.
Yani modu yapanlar ilgili altyazıları modlamışlar. Bundan dolayı uyumsuz oluyor. Sıkıntı çıkar mı, hayır.
Uyumlu hale getirmenin yolu adamların dosyalarını çevirmek.
Modu biraz inceledim bayağı bir yeri değiştirmişler.
Umarım getirebiliriz. Çabalıyorum ama nafile.korsan sürüme güncelleme gelecek mi?
Bu arada yama korsan sürümde kesinlikle kusursuz biçimde çalışıyor sadece anime ara sahnelerinde yama yok zaten o sahnelerde yok gibi bir şey aşırı nadir çıkıyor kısacası uğraşmaya değmez hocam rahatlıkla oynanıyor olmuyorsa hiç gerek yok istersen uyarı niteliğinde ana konuya korsan oynayanlar dll silsin anime ara sahneleri korsana dahil değildir diye uyarı eklesen yeter oyunun o şekilde büyük ihtimalle yüzde 99 falan türkçe yüzde 1 için ne uğraşıyorsun hiç gerek yok.Umarım getirebiliriz. Çabalıyorum ama nafile.