Mitsuri ile Romantizm'in kilidi oyunun sonlarına doğru açılıyor yanlış hatırlamıyorsam önceki yazdığım yorumlarda belirttiğim gibi bazı karakterler ile olan ilişki kademeleri oyunun ileriki safhalarında açılıyor bunun nedeni zaten hali hazırda oyunun başladıktan sonra çok fazla karakter ile ilişki seviyesini arttırmaya başlayacaksın Akademiye rush yapacağına keşke karakterler ile olan ilişki seviyelerine yoğunlaşsaydınsırf mitsuruyla romance yasıyım diye erkenden akademiyi 6 yaptım bi bok olmadı ya
nolur bir bilgi kırıntısı versinlerYama ne durumda? Çıkacak mı?
keşke keşkeee hani bizlerde umutlanmasak duruma göre falan. Verilen bilgiye göre ingilizce oynayacağım oyunu bende ama bilgi yokki. Saygım sonsuz ama nolur bilgi verin. Kolay gelsinTest süreci hakkında bi bilgilendirme niye yapılımyor ki ne durumda yama merak ediyoruz en azından birşeyler söyleseniz hergün yamayı kontrol ediyor bi çok kişi
kanka adamın sağlık sorunları var bu cuma hastaneye gidecekmiş o yuzden biraz gecikecek yamanın cıkmasıTesti yapan arkadaş galiba kendine sakladı yamayı gelip 2 kelime laf etmiyor yüzde bilmem kaçındayım test de falan de sonundayım de başındayım de gel bir şey de kaç aydır bekliyorum bekliyorlar hep beraber bekliyoruz
Hocam bu şeyleri nerden duuyorsunuz? Bende beklemedeyim ama adamın hakkını yemek istemem bende bir haber olursa alayım.kanka adamın sağlık sorunları var bu cuma hastaneye gidecekmiş o yuzden biraz gecikecek yamanın cıkması
discorda gel dostumHocam bu şeyleri nerden duuyorsunuz? Bende beklemedeyim ama adamın hakkını yemek istemem bende bir haber olursa alayım.
geçmiş olsunkanka adamın sağlık sorunları var bu cuma hastaneye gidecekmiş o yuzden biraz gecikecek yamanın cıkması
gelemiyom hala bendiscorda gel dostum
bu ay bile göremeyiz gibi o zaman yamayı benim acelem yok zaten oynayacak oyun her türlü bulurum sıkıntı yok ama bekleyen çok kişi var dendiği gibi ülkede Discord yasaklandığından beridir de Warp veya VPN kullanmak istemeyen çok insan var bu yüzden giremiyorlar haliyle bunun bilincinde olduğunu düşünüyorum buraya gelip test süreci hakkında bilgilendirme yapmak zor olamaz yani geçmiş olsun gene tabi de bana garip geliyorkanka adamın sağlık sorunları var bu cuma hastaneye gidecekmiş o yuzden biraz gecikecek yamanın cıkması
hacı o banada garip geliyor pikachu dcde aktif buradaki mesajları görmediğini sanmıyorum okuyordur muhtemelen ama bu ay göremiyeceğiz gibi hakikaten ben şuan persona 3 oynuyorum sizede tavsiye ederim oynicak oyun daha çok varbu ay bile göremeyiz gibi o zaman yamayı benim acelem yok zaten oynayacak oyun her türlü bulurum sıkıntı yok ama bekleyen çok kişi var dendiği gibi ülkede Discord yasaklandığından beridir de Warp veya VPN kullanmak istemeyen çok insan var bu yüzden giremiyorlar haliyle bunun bilincinde olduğunu düşünüyorum buraya gelip test süreci hakkında bilgilendirme yapmak zor olamaz yani geçmiş olsun gene tabi de bana garip geliyor
Hocam bende davet geçersiz diyor, güncel link var mı?discorda gel dostum