• Arkadaşlar Discord erişim yasağı nedeniyle şu anda discord sunucumuza erişim sağlayamazsınız.

Persona 5 Royal —Yapım Aşamasında

Bu Konuyu Görüntüleyen Kullanıcılar (Toplam: 2, Üyeler: 0, Misafirler: 2)

yosuew

Çırak
“Bir gün bir Kral, dondurucu bir kış mevsiminde gecenin soğuğunda p5r yaması bekleyen muhafıza, ‘Sıkılmıyor musun?’ diye sorar.Muhafız, Ben alışığım Kral’ım,’ cevabını verir. Kral, Olsun, Ben yamayı bu yazın sonunda çıkarıcağım ,’ der ve gider. Ancak bir süre sonra içeri girdiğinde yamayı çıkarmayı unutur. Ertesi gün duvarın yanında muhafızın beklemekten mahvolmuş cesedini görürler; duvara da bir şeyler karalanmıştır ve şöyle yazmaktadır: "Kral’ım beklemeye alışkındım; fakat senin yazın sonunda çıkarıcağım vaadin beni öldürdü."(şaka amaçlıdır)

Outworld

Çırak
test muhabbetinin falan bahane oldugunu dusunmeye basladim cidden
değil aslında ya çoğu kişi Persona 5 Royal'ın aşırı aşırı uzun bir oyun olduğunun farkında değil adam da günde topu topu olsa olsa 1 olmadı maksimum 2 saat test ediyor ki önceki sayfadaki yorumlarında da söyledi çapraz save alarak test ediyor yani oyundaki her anı test ediyor ki bilen bilir Persona da seçim yaptığın en ufak değişiklik çok farlı cevaplar alabiliyorsun karakterlerden aşırı vakit aldığından tek save dosyasında ilerlemeye başladığını söylemişti sonradan da gene de kısa vadede çıkmasını beklememek gerek

toufudealer

Çaylak
değil aslında ya çoğu kişi Persona 5 Royal'ın aşırı aşırı uzun bir oyun olduğunun farkında değil adam da günde topu topu olsa olsa 1 olmadı maksimum 2 saat test ediyor ki önceki sayfadaki yorumlarında da söyledi çapraz save alarak test ediyor yani oyundaki her anı test ediyor ki bilen bilir Persona da seçim yaptığın en ufak değişiklik çok farlı cevaplar alabiliyorsun karakterlerden aşırı vakit aldığından tek save dosyasında ilerlemeye başladığını söylemişti sonradan da gene de kısa vadede çıkmasını beklememek gerek
yakuzaların yamalarını da burdan alıp oynadım öyle bir makine çeviri yapmışlardı ki bazı diyaloglar bozuk ve hatalı çeviri doluydu. hani bari personanın yamayı en azından millete aç da bugları söylesinler öyle gelişsin yama o yüzden bahane olarak düşünüyorum hepsini. anladığım kadarıyla da kimse kusursuz olsun istemiyor çıksın yeter kafasında xd

Son düzenleme:
yakuzaların yamalarını da burdan alıp oynadım öyle bir makine çeviri yapmışlardı ki bazı diyaloglar bozuk ve hatalı çeviri doluydu. hani bari personanın yamayı en azından millete aç da bugları söylesinler öyle gelişsin yama o yüzden bahane olarak düşünüyorum hepsini. anladığım kadarıyla da kimse kusursuz olsun istemiyor çıksın yeter kafasında xd
Bence böyle büyük oyunlarda hata olur çıksın ufak hata kabul edilebilir ama baskı yapıp hatalı çıkarmaya gerek yok. Persona 3 resmi yaması bile hatalar vardı.

RazielSekai

Destekçi Üye
Destekçi Üye
Bence böyle büyük oyunlarda hata olur çıksın ufak hata kabul edilebilir ama baskı yapıp hatalı çıkarmaya gerek yok. Persona 3 resmi yaması bile hatalar vardı.
Ne alakası var kardeşim adam ne diyor sen ne diyorsun, benim bu siteden indirdiğim 10 yamanın 7 si ya çalışmıyor ya oyunu bozuyor ya da çeviri düşman başına, bir başka yama yapan gruba baksan görürsün yamalar güncellenir, indirenler geri bildirim yapar ona göre hareket edilir, burada saldım çayıra mevlam kayıra, yamanın kalitesi hakkında bu denli ince eleyip sık dokuyacak olan adam zaten açar yamayı topluluğu ile birlilkte üzerinde çalışır bir çok kez yapıldı bu yani yeni bir kıta değil tekrar keşfetmeye gerek yok, persona 3 konusunda haklısında ne yapalım yani ölümü görünce sıtmaya rağzı mı olalım.

Son mesajlar

shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6
Geri