aga diğer arkadaşların da söylediği gibi bu yamayı yapan adamın bir hayatı var nedir bu acele sabredin az oyun çevirisi kolay bir oyun değil zaman alıyorknk oyunu baştan mı yapıyon yoksa çevirisini mi yapıyon hadi artık
Kanka bunlara cevap vermicen çevirmenleri babalarının uşakları sanıyorlar. Ben olsam bu tip mesajlar atanları direkt banlardım.aga diğer arkadaşların da söylediği gibi bu yamayı yapan adamın bir hayatı var nedir bu acele sabredin az oyun çevirisi kolay bir oyun değil zaman alıyor
çok doğru ya yani bir üstteki mesaj da durumdan söz edilmiş ama onu okumaktansa inatla kendi mesaj atıp sormaktan geri kalmıyorlar atmadan önce biraz akıl etse yani 37 sayfa yorum olmuş bir bakayım son sayfada neler yazılmış insan bir merak eder yani ama yok illaki soracak durumu yok birde tamam düzgün sorsa bir cevap verelim de son 1-2 sayfadır iyice zıvanadan çıktı yorum yazanlarKanka bunlara cevap vermicen çevirmenleri babalarının uşakları sanıyorlar. Ben olsam bu tip mesajlar atanları direkt banlardım.
çıkarıcak işte adam tek başına yavaş yavaş yapıyor açıklama da yaptı zamanındaBen sahsen acıklama ıstıyorum yamayı cıkarmıyacaksan en azından bılelım
zamanında 4 ay once en son mesaj attıgından berı 15 gun gecmısçıkarıcak işte adam tek başına yavaş yavaş yapıyor açıklama da yaptı zamanında
adamın yerine kendini bir koy kral sonra düşün. En iyiysi sessiz kalarak yamayı yapması şuan yorumlar gereksiz yere baskı oluşturuyorzamanında 4 ay once en son mesaj attıgından berı 15 gun gecmıs
sence ınsanlarla ıletısıme gecıp yamanın 1 haftada 1 son durumunu soylese daha az baskı olmazmıadamın yerine kendini bir koy kral sonra düşün. En iyiysi sessiz kalarak yamayı yapması şuan yorumlar gereksiz yere baskı oluşturuyor
Dayı çok merak ediyorsan git dcye oradan sor. Adam forumda değil dcde aktif.zamanında 4 ay once en son mesaj attıgından berı 15 gun gecmıs
sormadımı sanıyosun bıde cevap gelse .dDayı çok merak ediyorsan git dcye oradan sor. Adam forumda değil dcde aktif.