• Arkadaşlar Discord erişim yasağı nedeniyle şu anda discord sunucumuza erişim sağlayamazsınız.

Persona 5 Royal —Yapım Aşamasında

Bu Konuyu Görüntüleyen Kullanıcılar (Toplam: 1, Üyeler: 0, Misafirler: 1)

shokun

Çaylak
Arkadaşlar rica ediyorum adamı darlamayı bırakın ve sabredin bu adam sahte iş yapacak birisi değildir benim düşüncemle, adamın daha önceki işlerine bakın. Persona 5 gerçekten çok büyük bir oyun, Pikachunun da kendi hayatı var adam elinden geleni yapıyor

Üstteki arkadaşa katılıyorum. Ayrıca bu sitenin yetkililerinin üslubundan çok memnunum. Başlıktaki son mesajları bile kontrol etmeyip yama durumunu inatla soran insanlara bile kibarca cevap veriyorlar(Ki cevap verdikleri kişilerin çoğunun sorduktan sonra foruma baktığını bile düşünmüyorum). Başka forumlarda soru soranları utanmasalar dövecekler :D

Outworld

Çırak
Kanka bunlara cevap vermicen çevirmenleri babalarının uşakları sanıyorlar. Ben olsam bu tip mesajlar atanları direkt banlardım.
çok doğru ya yani bir üstteki mesaj da durumdan söz edilmiş ama onu okumaktansa inatla kendi mesaj atıp sormaktan geri kalmıyorlar atmadan önce biraz akıl etse yani 37 sayfa yorum olmuş bir bakayım son sayfada neler yazılmış insan bir merak eder yani ama yok illaki soracak durumu yok birde tamam düzgün sorsa bir cevap verelim de son 1-2 sayfadır iyice zıvanadan çıktı yorum yazanlar

Son mesajlar

shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6
Geri