Yamanın çıkışı buradaki sohbet ortamını öldürücek diye üzülüyorumBu kadar insan yama çıktığında kendilerini boşlukta hissedecek kazanılmış bir alışkanlık var acaba yama çıktı mı diye her gün siteye giren insanlar var bence bu insanları boşlukta bırakmamak için hemen metaphorun çevirisine başlanmalı ne zaman biteceği önemli değil biz yine bekleyelim
evet nintendo switche bile uyarlamış pikachuXbox microsoft icin uyumlumu acaba yama ?
aslinda sey olsa super olur yama ciktiginda bir suru insan oynayacak persona 5 royali birbirimize ss ler attigimiz , persona 5 hakkinda konustugumuz en azindan herkes oyunu bitirene kadar konusulan bir yer olsa sadece persona icin super olabilirdi eglenceli dusuncesi bileYamanın çıkışı buradaki sohbet ortamını öldürücek diye üzülüyorum
dc de kanal açabilirim,aslinda sey olsa super olur yama ciktiginda bir suru insan oynayacak persona 5 royali birbirimize ss ler attigimiz , persona 5 hakkinda konustugumuz en azindan herkes oyunu bitirene kadar konusulan bir yer olsa sadece persona icin super olabilirdi eglenceli dusuncesi bile
az kaldı eli kulağındane durumda acaba
Harbiden çok iyimiş üst fotodaki pankartlar tam tutmuş garbi (yanlışlıkla iki kere attım)Ülke gündemi ile Persona 5 le ilgili 2 fotoğraf buldum, çok hoşuma gittiler sizinlede paylaşmak istedim
Ekli dosyayı görüntüle 10189Ekli dosyayı görüntüle 10190 i