TEŞEKKÜRLER
S sungur Çaylak 10 Mar 2022 #104 Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol. SinnerClown Türkçe Oyun Çeviri Ekibi | Oyunlar Artık Türkçe Olacak! Hata linke tıkladığımda bu hatayı alıyorum lütfen yardım
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol. SinnerClown Türkçe Oyun Çeviri Ekibi | Oyunlar Artık Türkçe Olacak! Hata linke tıkladığımda bu hatayı alıyorum lütfen yardım
K kcınar Çaylak 11 Mar 2022 #105 Elinize sağlık emeğinize sağlık. Ama yamanın olduğu link açılıyor fakat hata veriyor
F fateh100 Yasaklı Üye Yasaklı Üye 12 Mar 2022 #106 sinnerclown' Alıntı: Bir kaç küçük değişiklik yaptım müsait olduğum vakit yayinliycam. Genişletmek için tıkla ... dsdsdssdsdsdsdd
sinnerclown' Alıntı: Bir kaç küçük değişiklik yaptım müsait olduğum vakit yayinliycam. Genişletmek için tıkla ... dsdsdssdsdsdsdd
B barikat01 Çaylak 13 Mar 2022 #108 yamans' Alıntı: kolay gelsin usta ne zaman çıkar?[/QUOTE Genişletmek için tıkla ... Clasi4' Alıntı: Beklemedeyiz elinize sağlık Genişletmek için tıkla ... cıkdı cevırı
yamans' Alıntı: kolay gelsin usta ne zaman çıkar?[/QUOTE Genişletmek için tıkla ... Clasi4' Alıntı: Beklemedeyiz elinize sağlık Genişletmek için tıkla ... cıkdı cevırı
H Hur Çaylak 14 Mar 2022 #109 sinnerclown' Alıntı: Yama yayımlandı. Genişletmek için tıkla ... teşşekkürler
K kcınar Çaylak 21 Mar 2022 #115 Youtube abonelik ekran resmi Ekli dosyalar şifre.jpg 239.6 KB · Görüntüleme: 73
V vokur Çaylak 24 Mar 2022 #119 Elinize sağlık. Pine rar şifresi alabilirmiyim mümkünse. Ekli dosyalar pine tr.JPG 35.7 KB · Görüntüleme: 73