09:05:00

Pokemon Let's Go Pikachu tr yama gelir mi?

Bu Konuyu Görüntüleyen Kullanıcılar (Toplam: 1, Üyeler: 0, Misafirler: 1)

eser.kadirr

Kalfa
Pokemon oyunlarının ülkemizde seveni, oynayanı ve tr yama bekleyeni bence çoktur, bu yüzden pokemon oyunlarına tr yama yakışır.

Osmang

Destekçi Üye
Destekçi Üye
pokemon oyunlarının Türkçe yamasının gelmesini ben de kesinlikle isterim. Eski oyunlar olması kitlesini azaltsa da bence pokemon kültürünün ülkemizde oldukça fazla seveni var. Ayrıca emulator sayesinde mobilde dahi eski pokemon oyunlarının oynanabiliyor olması Türkçe olması halinde oyuncu kitlesini arttıracaktır.

eser.kadirr

Kalfa
Evet, bak zeldanınkiler çıkınca nasılda indiren yorum yazan destek çıkan oluyor ve bu sayede site iyice bilinip büyüyor. Ben eminim ki pokemon zelda ve mario oyunlarının switch versiyonlarına tr yama çıksa hem biz hem site kazanır. Çünkü bu seriler bence popüler seriler. Cidden bekleyen talep eden çok insan vardır ama tr yama olmadığı için aynı benim gibi oynamayıp çıkmasını bekliyorlardır. Bazen kötü oyunlara ve haketmeyen oyunlara tr yama çıkıp bunlara çıkmaması garip geliyor. Bugüne kadar böyle popüler bilindik serilerin çıkmaması da garip, herhalde dil dosyalarının çevrilmeye müsaitliği yok veya çok zordur yoksa çıkmamasını anlamıyorum. Bu işleri bilsem direkt ben çıkaracam. Sırf bu serilerden büyürdüm yürürdüm:d Admin görür umarım ve inşallah bu serilere tr yama çıkar.

sinnerclown

Yönetici
Yönetici
Bugüne kadar böyle popüler bilindik serilerin çıkmaması da garip, herhalde dil dosyalarının çevrilmeye müsaitliği yok veya çok zordur yoksa çıkmamasını anlamıyorum.
Burda olayı çözmüşssün dostum.

Son mesajlar

shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6
Geri