Elinize sağlık
vzeyt Çaylak 8 Mar 2024 #191 ocean' Alıntı: Saolun steam sürümünde çalışırmı acaba? Genişletmek için tıkla ... çalışmıyor sanırım denedim
ocean' Alıntı: Saolun steam sürümünde çalışırmı acaba? Genişletmek için tıkla ... çalışmıyor sanırım denedim
vzeyt Çaylak 8 Mar 2024 #192 ali Sağgelen' Alıntı: oyun siyah ekranda kalıyor yamayı kurunca ne yapa bilirim Genişletmek için tıkla ... galiba yamaya uygun sürümü indirmemiz lazım bi şekilde torrentle
ali Sağgelen' Alıntı: oyun siyah ekranda kalıyor yamayı kurunca ne yapa bilirim Genişletmek için tıkla ... galiba yamaya uygun sürümü indirmemiz lazım bi şekilde torrentle
R RaveN1 Çaylak 18 Mar 2024 #195 NeverTime' Alıntı: Eline sağlık başkan. Genişletmek için tıkla ... çok iyi
M mertinge58 Çaylak 31 Mar 2024 #198 Hocam dosyaları indirdim dediğiniz data kısmına attım ama oyun açılmıyor siyah ekranda kalıyor.Orjinal dosyaları ile sorunsuz açılıyor ama yamayla açılmadı. Son düzenleme: 31 Mar 2024
Hocam dosyaları indirdim dediğiniz data kısmına attım ama oyun açılmıyor siyah ekranda kalıyor.Orjinal dosyaları ile sorunsuz açılıyor ama yamayla açılmadı.