09:05:00

Potionomics Türkçe Yama Yayınlandı

Bu Konuyu Görüntüleyen Kullanıcılar (Toplam: 1, Üyeler: 0, Misafirler: 1)

sinnerclown

Yönetici
Yönetici

PotionomicsFI.png

Amcanızın iksir dükkânı size miras kaldı ve büyük bir borcu var. İksir yapmaya başlasan iyi olur! Dükkanınızı özelleştirin, malzemeleri toplamak için kahramanlar kiralayın, yeni pazarlık stratejileri öğrenmek için diğer satıcılarla arkadaş olun (veya romantik olun) ve bu anlatı odaklı, deste oluşturma dükkanı simülatöründe rakiplerle kafa kafaya gidin.

Ekran Görüntüsü (1245).jpg
Ekran Görüntüsü (1246).jpg
Ekran Görüntüsü (1247).jpg
Ekran Görüntüsü (1248).jpg
Ekran Görüntüsü (1249).jpg

Proje Yöneticisi
sinnerclown

Çeviri
sinnerclown

Düzenleme
sinnerclown

Test
Edilmedi

Paketleme
sinnerclown

Kurulum
Rardan Çıkardığınız dosyaları oyunu kurduğunuz yerde paks klasörüne atın. Oyunun masaüstündeki exesine ayarlara tıklayıp hedef kısmınına -fileopenlog yazın.

Gizli içerik
Bu içeriği görüntülemek için, konuyu sağ alttan beğenmelisiniz.

ariko

Destekçi Üye
Destekçi Üye
Yama çalışmıyor hedef ismi degiştirmeye izin vermiyor ve dosya ismindeki 0 ları silip kurdugum da oyun hata veriyor bi test etme şansınız varmı benim beceriksizligim de ola bilir kolay gelsin :D

slmcnmm

Çaylak
yamayı bende kuramadım kontrol etme şansınız var mıdır acaba ve yama için teşekkürler

MüqBey

Çaylak
yamayı bende kuramadım kontrol etme şansınız var mıdır acaba ve yama için teşekkürler
1-Rardan çıkardığın dosyaları paks klasörüne at. Bu adımda dosyaları değiştirme direk paks klasörünün içerisine at.

2-Potionomics.exe uygulamasını kısayol oluşturup masaüstüne attıktan sonra sağ tıklayıp özellikler yazısına tıklayın açılan penceredeki hedef yerine tıklayıp en sonuna boşluk koyduktan sonra
-fileopenlog yazın ve uygula ve tamama basın.

Olmazsa yeniden yaz..

Son düzenleme:

slmcnmm

Çaylak
1-Rardan çıkardığın dosyaları paks klasörüne at. Bu adımda dosyaları değiştirme direk paks klasörünün içerisine at.

2-Potionomics.exe uygulamasını kısayol oluşturup masaüstüne attıktan sonra sağ tıklayıp özellikler yazısına tıklayın açılan penceredeki hedef yerine tıklayıp en sonuna boşluk koyduktan sonra

Olmazsa yeniden yaz..
çok teşekkürler

AleksiDA

Çaylak

Olmazsa yeniden yaz..
denileni birebir yaptım ama olmadı , ne yapabilirim ?

Son düzenleme:

Son mesajlar

shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6
Geri