09:05:00

Prince of Persia The Lost Crown Complete Edition PS4 TÜRKÇE YAMA 1.41

Bu Konuyu Görüntüleyen Kullanıcılar (Toplam: 1, Üyeler: 0, Misafirler: 1)

Iska

Çırak
V1 türkçe yamasını update 1.02 içine ekleyip yükledim ve hata almadan açıldı oynanabiliyor.

Tahmin ettiğim gibi ps4 v2 türkçe yaması sorunlu port edilmiş. İçime sinmeyip data_scriptableobjects_localization_assets_all.bundle dosyasını açıp kontrol ettim. OasisLocalizationTable_English tablosu yanlış paketlenmiş bu yüzden CE-34878-0 hatası veriyormuş. Tekrar kontrol edilip paketlenmesi gerekiyor.

Herneyse sorunu bulup hallettim pc'de bulunan final yamasını uyarlamayı başardım. Sıkıntısız oynuyorum emeği geçen herkese teşekkürler.

dahaka

Çırak
Callisto degilde direk bu oyun icin video hazirlayabilirmisin.Farkliliklar var herhalde bir türlü yapamadim.Tr yamanin icinde videoda olan dosyalar yok mesela PACKHUNK0-Pak dosya adimini yapmadan devam ediyorum

blacksea37

Çırak
belki 30 kez denedim gen patch yapıp dosya cıkarttıgımda değişmesi gereken yer cıkmıyor yine eline emegine saglık yapabilen arkadaşlar benim yerime de oynasın

blacksea37

Çırak
En sonunda çözdüm tekrardan eline koluna emeğine sağlık teşekkür ederim artık diğer yamaları zorlanmadan yapabilirim çok sagol tekrardan

Son mesajlar

shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6
Geri