09:05:00

Red Dead Redemption 1 pc Türkçe yama olacak mı ?

Bu Konuyu Görüntüleyen Kullanıcılar (Toplam: 1, Üyeler: 0, Misafirler: 1)

Daha önce RDR serisine xenia ile oynayarak siteden yama indirerek oynamıştım. Bu gün gördüm ki Pc sürümü çıkmış bu oyunun. mevcut yama bu versiyona uyarlanabilir mi ? seriye baştan başlamak isteyenler için güzel olur diye düşünüyorum.

Claayns06

Çırak
SinnerClown tarafından bir çeviri olmayacak anladığım kadarıyla. DH forumda el çevirisine başlanmıştı yakında ücretsiz olarak betası yayınlanacak.

Son düzenleme:

sinnerclown

Yönetici
Yönetici

leonidass

Çaylak
bu donanım haber forumdaki yamada iki tane trojan gizlemişler temiz yama çıkmaz mı buradan insanlar kapalı rar taratıp temiz olduğunu sanıyor dosyaların

sinnerclown

Yönetici
Yönetici
bu donanım arşivi forumdaki yamada iki tane trojan gizlemişler temiz yama çıkmaz mı buradan insanlar kapalı rar taratıp temiz olduğunu sanıyor dosyaların
Bu hook yöntemi olduğu için uyarı vermesi normal bana göre sorun yok.

srkns

Çırak
Diğer sitede ki yama tamamen trojan.Antivürüsü kapatmama rağmen yükletmiyor ve anında siliyor.. İlk defa böyle bir yamayla karşılaştım. Sizin yamalarınızda asla böyle bir durum yok Keşke düzgün bir şekilde siz yapsaydınız yamayı.

sinnerclown

Yönetici
Yönetici
Diğer sitede ki yama tamamen trojan.Antivürüsü kapatmama rağmen yükletmiyor ve anında siliyor.. İlk defa böyle bir yamayla karşılaştım. Sizin yamalarınızda asla böyle bir durum yok Keşke düzgün bir şekilde siz yapsaydınız yamayı.
Dostum sorun yok o yama da ama sen bilirsin bizden yama gelmeyecek.

Son mesajlar

shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6
Geri