Red Dead Redemption PC'ye Geliyor!

Bu Konuyu Görüntüleyen Kullanıcılar (Toplam: 1, Üyeler: 0, Misafirler: 1)

Selfettin

Moderatör
54b3f141-6cec-4311-99bd-a52862d177df.jpg


Rockstar Games tarafından ilk etapta konsollarda piyasaya sürülen orijinal Red Dead Redemption, yenilenmiş haliyle PC platformuna gelmeye hazırlanıyor. Resmi olarak açıklanan detaylara göre oyunun PC sürümü , Epic Games Store ve Rockstar Store üzerinden 29 Ekim tarihinde yayınlanacak.

Red Dead Redemption PC'de çeşitli teknoloji desteklerine sahip olacak



Red Dead Redemption’ın PC sürümü, zombi korku genişlemesini bizlere sunan Undead Nightmare içeriğine de sahip olacak. RDR 1 bildiğiniz üzere ilk olarak 18 Mayıs 2010 tarihinde PlayStation 3 ve Xbox 360 için piyasaya sürüldü. Ardından tarihler 17 Ağustos 2023'ü gösterdiğinde PlayStation 4 ve Switch için yayınlandı. Şimdi ise PC platformuna çıkış yapmaya hazırlanıyor.

Red Dead Redemption ve ikonik zombi-korku hikayesi Undead Nightmare oyunculara eşsiz bir deneyim sunmayı hedefliyor. İlk kez PC platformuna gelmeye hazırlanan oyunda, geliştirici ekibin belirttiğine göre çarpıcı ve yeni ayrıntılar bulunuyor.

Açıklanan detaylara bakacak olursak, PC sürümünde geniş ekran desteği, HDR10 desteği, NVIDIA DLSS 3.7 ve AMD FSR 3.0 yükseltme teknolojileri ve çok daha fazlası yer alıyor. Aynı zamanda grafik ayarlarınızı çok çeşitli şekillerde ayarlayabiliyorsunuz.


 

Son mesajlar

shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6
Geri
Üst