09:05:00

Resident Evil Requiem - Türkçe Yama [☆Emre]

Bu Konuyu Görüntüleyen Kullanıcılar (Toplam: 36, Üyeler: 1, Misafirler: 35)

canetj3

Çaylak
Oyun hazır. Sadece geriye çeviri kaldı

sinnerclown

Yönetici
Yönetici
Elimizden geleni yapıyoruz 👍

fshgfdhd

Çaylak
Ön indirmeye açıldı.Şimdi yapma gibi bir durumunuz var mı?
baya geç olsa da görmüşken bilgi vereyim dedim. ön indirme aşamasında dosyalar gizli tutuluyor ve tam çıkış günü yani bugün 1gblık dosya indirip tüm dosyaları öyle açıyor. yani isteselerde yapamazlardı. ama şuan açık olduğu için yapımına başlamışlardır, 2 gün içinde bitirirler diye düşünüyorum.

tolgahans

Çaylak
belirli bir aralık verebilirmisiniz çıkış için veya bir önsürüm test edilmemiş

matvey

Çaylak
baya geç olsa da görmüşken bilgi vereyim dedim. ön indirme aşamasında dosyalar gizli tutuluyor ve tam çıkış günü yani bugün 1gblık dosya indirip tüm dosyaları öyle açıyor. yani isteselerde yapamazlardı. ama şuan açık olduğu için yapımına başlamışlardır, 2 gün içinde bitirirler diye düşünüyorum.
2 gün içinde mi? makine çevirisi ve yapay zeka desteği ile bu gün içinde çıkar diye düşünüyordum doğrusu. O kadar sürer mi cidden?

Omertr123

Çaylak
beklemedeyiz o zaman.Dediğiniz gibi küçük bir indirme daha yaptım ve uzun süre diskte işlem yaptı steam.Umarız en kısa sürede çıkar.Şimdiden ellerine sağlık.

Son mesajlar

shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6
Geri