salmancagatay
Çaylak
-
Öne çıkan konu
teşekkürler
Hangi site yama çıkarmış?başka sitede yama çıkmış sizde durum ne ne kadar sürecek daha
hangi sitebaşka sitede yama çıkmış sizde durum ne ne kadar sürecek daha
başka sitede yama çıkmış sizde durum ne ne kadar sürecek daha
Hangi site yama çıkarmış?
calypso varda onun şuan indir butonu çalışmıyor daha hazır değil bence yada arkadaş anonun paralı yamasını kast ediyorhangi site
orda çıktı mıcalypso varda onun şuan indir butonu çalışmıyor daha hazır değil bence yada arkadaş anonun paralı yamasını kast ediyor
Canları felan sağolmasın yavşak heriflerin, oyunlarını severek oynuyoruz, Türkiye de büyük bir oyuncu kitlesi var kansızlar hala Türkçe dil desteği getirmiyorlar. Senin gibi düşünen ezik tipler yüzünden getirmiyorlar. Enis gibi bi kampanya başlatmak birlik olmak lazım bi ton para ödüyoruz dil desteğimiz yok.Çok Güzel Olucağını Ve Hızlı Çıkacagını Az Çok Tahmin Edebliyorum Elinize Emeğinize Sağlık..
TAKİPTEYİZ... TR DUBLAJ YADA HAZIR ALTYAZI BEKLERDİK CAPCOM'UN CANI SAĞOLSUN![]()
Benim de şimdi iniyor grafik ayarlarını yapıp çıkarım yamayı beklerimOyunu indirdim grafik ayarlarını yaptım yamayı bekliyorum oynamak için. Umarım en kısa zamanda çıkar şimdiden ellerinize sağlık