09:05:00

Resident Evil Requiem - Türkçe Yama [☆Emre]

Bu Konuyu Görüntüleyen Kullanıcılar (Toplam: 35, Üyeler: 3, Misafirler: 32)

yusuf01996010

Çaylak
Beklemekteyiz şimdiden çok teşekkürlerler ellerinize sağlık

Reeckless

Çaylak
oyun 3 gün önceden kuruldu,bugün giriş yapıldı ve grafikler ayarlandı ama eksik olan tek şey türkçe yama,sabırsızlıkla bekliyorum valla bir an önce oynamak istiyorum.

Juhizm1_

Çaylak
dostlar oyunun 5. saatine geldim ve çok basit ingilizce kelimeler kullanıldı şuana kadar yamayı beklemeyin isterseniz 3 5 ingilizce kelime bilmeniz yeterli

matvey

Çaylak
dostlar oyunun 5. saatine geldim ve çok basit ingilizce kelimeler kullanıldı şuana kadar yamayı beklemeyin isterseniz 3 5 ingilizce kelime bilmeniz yeterli
İngilizce seviyem A2 B1 civarı ancak kelime bilgim yüksek anlar mıyım yinede? çünkü diyaloglarda bir kaç kelime bile bilmesem hikaye kopuyor bende ondan dolayı yama bekliyorum.

Juhizm1_

Çaylak
İngilizce seviyem A2 B1 civarı ancak kelime bilgim yüksek anlar mıyım yinede? çünkü diyaloglarda bir kaç kelime bile bilmesem hikaye kopuyor bende ondan dolayı yama bekliyorum.
kanka şöyle söyleyeyim benim ingilizcem çok üst seviye değil fakat çok fazla kelime biliyorum ve zorlanmadım şuana kadar

alaattinmrd

Destekçi Üye
Destekçi Üye
yama da ne durumdasınız açıklama yapabilirmisiniz 1 gün daha sürer yada akşama yetiştireceğiz şeklinde olursa seviniriz.

Son mesajlar

shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6
Geri