Teşekkürler
T tuna.erzs Çaylak 16 Ara 2025 #2,725 Daha denemedik çeviriyi insallah olur muhammed topcu'ya selamlar
B byttech Çaylak 21 Ara 2025 #2,734 Keşke türkçe seslendirme yaması da olsa ya. oyunceviri ekibi Call of duty modern warfare a yapmıştı ne süper olmuştu yaaa. oyyy.
Keşke türkçe seslendirme yaması da olsa ya. oyunceviri ekibi Call of duty modern warfare a yapmıştı ne süper olmuştu yaaa. oyyy.
B byttech Çaylak 21 Ara 2025 #2,735 oyunu dodi repack olarak indirdim ve oyunda türkçe karakterler joystik simgesiyle görünüyor yani türkçe olmuyor hocam.
oyunu dodi repack olarak indirdim ve oyunda türkçe karakterler joystik simgesiyle görünüyor yani türkçe olmuyor hocam.
K Kanki Çaylak 21 Ara 2025 #2,738 byttech' Alıntı: oyunu dodi repack olarak indirdim ve oyunda türkçe karakterler joystik simgesiyle görünüyor yani türkçe olmuyor hocam. Genişletmek için tıkla ... Steamde 1.49 dolara düşmüş. Ayrıca Epic Games'de 10 küsür TL gibi bir fiyatı var. Bence korsan ile uğraşmak yerine almalısınız.
byttech' Alıntı: oyunu dodi repack olarak indirdim ve oyunda türkçe karakterler joystik simgesiyle görünüyor yani türkçe olmuyor hocam. Genişletmek için tıkla ... Steamde 1.49 dolara düşmüş. Ayrıca Epic Games'de 10 küsür TL gibi bir fiyatı var. Bence korsan ile uğraşmak yerine almalısınız.
FaRGeN Çaylak 23 Ara 2025 #2,740 Yama güncel olarak çalışmaktadır. Emeği geçen herkese tekrardan teşekkürler