Schedule 1 - %100 TÜRKÇE Yama

Bu Konuyu Görüntüleyen Kullanıcılar (Toplam: 0, Üyeler: 0, Misafirler: 0)

isimsizman

Çaylak
Schedule 1 için kendim hazırladığım sorunsuz %100 Türkçe yamayı paylaşıyorum. Oyunun ana menüsünden, diyaloglara her şey Türkçe'dir. İyi oyunlar dilerim.

İndirme linki:
Kaspersky Analiz Raporu:

Kurulum: ZIP dosyasının içerisini açıp içerisindeki dosyaları oyunumuzun kurulu olduğu klasöre doğrudan yapıştırıyoruz.
Ardından oyuna giriyor ve Türkçe yamanın keyfini çıkarıyoruz. Herhangi bir hata veya sorunda bana ulaşabilirsiniz.

+50 Bin'den fazla çeviri eklemesi içeren güncellemenin indirme linki:

Güncelleme VirüsTotal:

Güncelleme kurulumu: İndirdiğiniz zip dosyasını açın, içerisindeki "AutoTranslator klasörünü oyunun kurulu olduğu kısma sürükleyin tekrardan. Aynı olan dosyaları değiştirelim mi seçeneği gelir ise değiştire tıklayın. Bunu yaptıktan sonra AutoTranslator\Translation kısmına girin ve "ru" yazan klasörü silin. Artık "tr" adı altında bir klasörümüz var sadece o kalsın. Bunları yaptıktan sonra artık güncelleme yaması kurulmuş olacak. Oyuna girip eksik çevirilmiş, çevirilmemiş yerleri deneyimleyebilirsiniz.

1744389357888.png

Son düzenleme:
sadece gösterdim zaten virüs değil.
bende yaptım.
📎 Yama Neden Virüs Olarak Algılanıyor?

Bazı antivirüsler XUnity Auto Translator’ı virüs olarak işaretleyebilir. Bu false positive (yanlış alarm) durumudur.

🔍 Neden?
✅ 1. Kod Enjeksiyonu (DLL Injection)
XUnity, oyuna kendi dosyalarını (.dll) enjekte eder. Bu teknik, bazı antivirüslerce şüpheli görülür.

⚠️ 2. Gizli/Sıkıştırılmış Kod
Bazı bileşenler şifreli veya gizlenmiş olabilir (obfuscation). Antivirüsler içeriği göremeyince "şüpheli" diyebilir.

🌐 3. Çevrimiçi Bağlantılar
Çeviri yapabilmek için Google Translate, Bing gibi servislerle iletişim kurar. Bu da “veri sızdırıyor olabilir” şeklinde yorumlanabilir.

🧪 Gerçekten Virüs mü?
Hayır, XUnity açık kaynaklı ve güvenilir bir araçtır.
🔗 GitHub sayfası:
seninkini denedim güzel

Son mesajlar

shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6
Geri