09:05:00

Serious Sam İslamafobi

Bu Konuyu Görüntüleyen Kullanıcılar (Toplam: 1, Üyeler: 0, Misafirler: 1)

Merhaba kardeşlerim size ciddi bir konuyu haber vermeye geldim her ne kadar eski bir mortal kombat oyuncusu olsam da mortal kombat dışı oyunları oynamayı da çok seviyordum serious sam serilerini çok beğeniyordum serious sam serileri çok hoşuma gidiyordu işte dünya dışı yaratıklar falan dünyayı kurtarıyoruz bu tarzda pek fazla oyun olmaması da dikkatimi ilgimi çekiyordu ama internette dolaşırken islamafobi içeren oyunlar diye bir yazı gördüm bu islam karşıtı oyunların içlerinde benim esklden oynadığım serious sam da vardı buna çok şaşırdım üzüldüm ve bende internetten sağdan soldan yaptım ufak bir araştırma sonucunda serious sam oyunlarının yapımcılarının hırvatlar olduğunu öğrendim serious sam serileri islam düşmanıymış diye duydum internetdeki google daki bilgiler ne yazık ki böyle diyor illaki benim gibi bu oyunu eskiden seven oynayan bir kaç kardeşlerimiz vardır serious sam the first encounter mi second encounter mi serious sam 3 mü ne tam olarak bilmiyorum ama bazı haritalarda cami türbe kabir benzeri şeyler gördüm boyle değerli kutsal şeyleri oyunlarda görmek beni çok rahatsız etti bu bilgilere göre Hz.ali efendimizin kabrini üzerindeki işlemelere arapça yazılara kadar bire bir kopyalamışlar direk oyuna eklemişler Hz.ali efendimizin kabrinden yaratıklar çıkıyormuş bizde oyunda ağır silahlarla buraya saldırıyoruzmuşuz bu oyunu çok seviyordum serious sam fanı gibi bir şeydim hatta instagram hesabımda bile oyunun fotoğraflarını videolarını bile paylaşıyordum o derece oyunu seviyordum o serious sam yazısına kadar serious sam logosuna kadar anahtarlığına kadar bulmuştum satın almıştım ama işte bu oyunın islam düşmanı olabileceğini öğrendim çok üzüldüm bilemiyorum acaba serious sam gerçekten islam düşmanımı yoksa tüm bunlar rastlantımı sadece benziyor mu eğlenmek stres atmak için oyun mu oynuyoruz yoksa farkında olmadan günaha mı giriyoruz eğer böyle bişey varsa oyunun yapımcıları çok ayıp etmişler biz türk oyuncuları çok üzdüler hadi benim için çok da problem değil zaten tüm oyunları korsan oynuyordum en fazla bu oyunu oynamam silerim zaten hemen sileceğim ama birde bu oyunlara tonla para veren steam dan para ile satın alan kardeşlerimiz yok mu onlara yazık değilmi? serious sam first encounter de ilimunati öğeleri var tek göz falan var serious sam second encounter de islam düşmanlığı var hz.ali efendimizin kabrini üzerindeki işlemelere arapça yazılara kadar bir bire aynı direk kopyalamışlar oyuna koymuşlar Hz.ali efendimizin kabrinden yaratıklar çıkıyor serious sam 3 de duvarlarda arapça yazılar yazıyor ve oyundaki yaratıklar arapların camilerine saldırıyorlar resimleri serious sam second encounter oyunundan bizzat kendim aldım dikkat ederseniz kapıların yanında arapça yazılar yazıyor bende an itibarıyla bu serious sam oyunlarının hepsini bilgisayarımdan sildim sizde de bu oyunlar varsa silin yada hiç oynamayın kardeşlerim
Serious sam islamafobi.jpg
Serious sam islamafobi2.jpg
Serious sam islamafobi3.jpg

Son düzenleme:
Admin kardeşim bir ricam olacak benim bu profilimde önceden serious sam la ilgili açtığım tüm konuları silermisin rica etsem ben böyle bir oyuna destek vermek böyle bir oyunun reklamını yapmak istemiyorum ama sadece serious sam la ilgili bu konu kalsın kalsin ki bizim türk kardeşlerimiz bu islam karşıtı islam düşmanı oyuna bilip bilmeden bu oyuna para vermesinler satın almasınlar hatta oynamasınlar bile şimdiden teşekkür ediyorum

Son düzenleme:

xxxbronz

Çaylak
Bu bilgilendirme için teşekkürler. bende 5 6 sene önce islamafobi olduğunu duymuştum ve silmiştim. hatta 2-3. serileride oynamıştık.
tekrar oynama isteme geldiğinden bende acaba bu bilgiler gerçekmi dedim. gerçekten de paylaştığın resimler ile gerçek olduğunu anladım. tekrardan teşekkürler..

Bu bilgilendirme için teşekkürler. bende 5 6 sene önce islamafobi olduğunu duymuştum ve silmiştim. hatta 2-3. serileride oynamıştık.
tekrar oynama isteme geldiğinden bende acaba bu bilgiler gerçekmi dedim. gerçekten de paylaştığın resimler ile gerçek olduğunu anladım. tekrardan teşekkürler..
Teşekkür ederim kardeşim güzel yorumun için bende eskiden bir zamanlar bu oyunun fanıydım sonra oynadıkca oyunun gerçek yüzünü gördüm ve bu oyunu sildim artık bu oyunu oynamıyorum

Son düzenleme:
Teşekkürler. Zamanında cocukken korsan oynadık. Orjinal almamışız iyiki.
Teşekkür ederim kardeşim güzel yorumun için iyiki orjinal oyun yada steam dan parayla almımışsınız bende eskiden bir zamanlar bu oyunun fanıydım sonra oynadıkca oyunun gerçek yüzünü gördüm ve bu oyunu sildim artık bu oyunu oynamıyorum

Son düzenleme:

Son mesajlar

shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6
Geri