Shadow of the Tomb Raider: En Son Grafik Güncellemesiyle Harika Görünüyor, Bayıldım, Sanki Unreal 5 oyunu

Bu Konuyu Görüntüleyen Kullanıcılar (Toplam: 1, Üyeler: 0, Misafirler: 1)

lostideas75

Moderatör
461088023_10161993103189138_3165827861262990828_n.jpg


SHADOW OF THE TOMB RAIDER DEFINITIVE EDITION

En Son Grafik Güncellemesiyle Harika Görünüyor, Bayıldım, Sanki Unreal 5 oyunu


Eğer ilk çıktığı zamanlarda bu oyunu oynayan varsa, mutlaka bu son halini tekrar oynamasını hararetle tavsiye ederim. Tabi ilk oynanışta birçok zahmet çekmiştik ve anlamak da ayrı bir sorundu. Şimdi ise direk hikâye modunda, Türkçe yamayla, Trainer kullanarak ve Gameplay videosundan yardım alarak hiç tahmin etmediğim ve beklentimin çok üstünde akıcı, sürükleyici, çok keyifli bir macera deneyimi yaşama fırsatı buldum. Grafiklerin iyileştirildiği söyleniyordu ama bu derece olacağını beklemiyordum açıkçası. Hayret ettim bazıları gibi neden bu konuda yeterli tanıtım yapmamış olduklarına. (Tabi üst düzey bir donanım gerekli bunu tam manasıyla deneyimlemek için)

O kadar harika görünüyor ve grafik kalitesine o kadar hayran oldum ki, sanki Unreal 5 ile yeni yapılmış görsel kaliteye yakın bir detay ve enfes sinematikler mevcut. Son dönemlerde biraz hikâye odaklı ve kaliteli oyun sıkıntısı çektiğimden, eski ve iyi yapımların üzerinden yeniden geçiyorum ve çok isabetli bir karar olduğunu düşünüyorum. Tarz meselesi tabi, GOW Ragnarok da çıktı, ona da başladım ama bu yapım beni çok daha fazla çekti kendine. Normalde elim çok gitmiyordu, zamanında ne kadar zahmet, meşakkat çektiğim ve ilerlemek için ne kadar zaman kaybedip sıkıldığım anlar hatırıma geldiği için. Söylediğim yöntemlerle böyle bir sıkıntı olmadı.

Yeniden deneyimlenmeye değer hikâye odaklı macera, korku, bilim-kurgu oyunlarından birkaç oyun ismini aktarayım, siz de listenize ekleyebilirsiniz arzu ederseniz. Bunların hepsinin Türkçe yamaları mevcut veya zaten Türkçe. Days Gone, Control, Quantum Break, Metro serisi (ilk iki oyunun Redux sürümlerinin görüntü kalitesi 3. oyunu aratmıyor), Tomb Raider 1, Rise of the Tomb Raider, Heavy Rain, Detroit Become Human, Life is Strange serisi, Resident Evil Village, Marvel's Guardians of the Galaxy, The Dark Pictures Anthology oyun serisi, Beyond: Two Souls, The Quarry (sinema modunu tavsiye ederim ikinci oynanış için), Star Wars Battlefront 2 hikaye modu (Star Wars Outlaws’ı bırakın, bu destansı macerayı tekrar yaşayın, bin kere değer.)​
 

Son mesajlar

shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6
Geri
Üst