09:05:00

Singularity Türkçe Yama (alt yazılı)

Bu Konuyu Görüntüleyen Kullanıcılar (Toplam: 1, Üyeler: 0, Misafirler: 1)

Freeman1930

Yönetici
Yönetici
capsule_616x353.jpg

Çeviri - Test - Paketleme : Salih Yılmaz

Merhaba canlar. Singularity oyununda bildiğimiz üzere alt yazı yok uzun çalışmalar sonucunda alt yazı eklemeyi başardım.
Her ses dosyası için ayrı ayrı alt yazılar ekledim ve her ses dosyasına insan kulağının duyamayacağı frekanasda numara eklemem gerekti. Program bu sesi duyuyor ve ona göre alt yazıyı ekrana koyuyor. Tabi bu yöntem aşırı derecede karışık ve zor olduğu için yamayı test etmeden paylaşamıyacağım.
Ekran görüntüsü koyamıyorum sebebi ise alt yazıların fotosunu ne yaparsam yapayım alamıyorum.

Bir diğer hususta canlar beni ve kanalımı takip ederseniz çok memnun olurum. Herkese iyi oyunlar.

Son düzenleme:

cemo94

Destekçi Üye
Destekçi Üye
Hocam şimdiden ellerine sağlık. Altyazısı olmayan eski oyunlara Türkçe yama yapman çok güzel bir iş Prince of Persia T2T üzerinde çalışmayı düşünür müsün?

Freeman1930

Yönetici
Yönetici
Hocam şimdiden ellerine sağlık. Altyazısı olmayan eski oyunlara Türkçe yama yapman çok güzel bir iş Prince of Persia T2T üzerinde çalışmayı düşünür müsün?
Pop serisin bütün oyunlarının yaması var. Sizin büyük ihtimalle bahsettiğiniz prensin içindeki karanlık ile sohbet ettiği kısımlar. Şu an için ne desem yalan olur. Elimde çok proje var. Bir şey söyleyip sizi beklentiye sokmak istemem.

SkArRoWWW

Çaylak
Arayıp bulamadığım bir Türkçe yamaydı eğer ki çıkarsa çok güzel olur kolay gelsin

Son mesajlar

shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6
Geri