cetinanil1
Çaylak
sniper elite resisdance türkçe yama sayfasına ulaşamıyorum hata veriyor
Şuan indirme yapamıyoruz o zaman, doğrumu anladımErken erişim de.
1 ayı geçti net bir zaman var mı?Evet yama yayınlandıktan 1 ay sonra
Neredeyse diyalog yok diyorlar fazlasıyla sunulması lazımdı yamamın şu ana kadar hatta v3 olarak güncellenmiş en son.1 buçuk ay oldu hağla bir haber yok oyunda senaryolu değil bomboş bir oyun
Dostum narayanna yamayı yaptı onun cevap vermesini bekliyoruz.@sinnerclown Cevap neden alamıyoruz. Net bir şey söyleseniz boşa beklemeyelim en azından sunulacak veya sunulmayacak şeklinde. Bu kadar uzun sürmesinin sebebi nedir?
Bilgi için teşekkürler.Dostum narayanna yamayı yaptı onun cevap vermesini bekliyoruz.
1 buçuk ay oldu hağla bir haber yok oyunda senaryolu değil bomboş bir oyun
Neredeyse diyalog yok diyorlar fazlasıyla sunulması lazımdı yamamın şu ana kadar hatta v3 olarak güncellenmiş en son.
Tamamen bu Türkçe yama durumuyla alakalı yazılanları söyledim. Oyuna hiç detaylı bakmadım çıktığından bile geç haberim oldu. Sadece alt yazıdan ibaret değil tabi ki birçok detay var metinler, menü vs. zaten detaylıca yazmışsınız. Emeğinize saygım sonsuz çevirme işinin de uğraştırıcı bir iş olduğunu fazlasıyla biliyorum. Çevirilerin ne zaman net bir süresi olmadığını belirtmişsiniz ama 1 ay mevzusu çok döndüğü için baskılamak istedim neden bir haber veya cevap yok diye. Geri dönüşünüz ve cevapladığınız için teşekkürler. Tamamdır sağ olun beklemedeyiz.Diyalog yok, senaryo yok diyorsunuz neye göre diyalog yok? Ayrıca bir oyunun metinlerini sadece alt yazıdan mı ibaret sanıyorsunuz?
Çevrimiçi modlar, diğer oyun modları, alt yazılar, ara yüzler, görevler ve açıklamaları, ayarlar ve açıklamaları, başarımlar ve açıklamaları, mücadeleler ve açıklamaları,
öğretici mesajlar ve açıklamaları (bunlar bol kodlu ve düzenlenmesi en zor yerler)
envanterler ve açıklamaları, silahlar ve açıklamalar. Daha sayayım mı?
Tüm bunlar ve daha fazlasıyla birlikte oyunda 50 bin satır ve içinde bol bol kod blokları var.
Çevirilerin herkese ne zaman açılacağın net bir süresinin olmadığını zaten belirtmiştik.
Burada; https://sinnerclownceviri.net/konu/erken-erisimli-yamalar-boeluemue-nedir.3502/
![]()
Neyse uzun lafın kısası oyuna yeni güncellemeler gelmiş, şu anda Game Pass üyeliğim bitmiş, oyuna tekrar erişimim olduğunda; yamayı son sürüme güncelleyip herkese açacağım.