Sniper Elite: Resistance +DLC'ler (Türkçe Yama) v3

Bu Konuyu Görüntüleyen Kullanıcılar (Toplam: 1, Üyeler: 0, Misafirler: 1)

atokyuz

Destekçi Üye
Destekçi Üye
Merhaba;

Öncelikle yama için teşekkürler, henüz indiremedim çok yavaş iniyor bununla alakalı bilginiz var mı ?

Ekli dosyalar

• Ekran görüntüsü 2025-02-15 050010.png
    Ekran görüntüsü 2025-02-15 050010.png
    10.5 KB · Görüntüleme: 26

gökhan112

Destekçi Üye
Destekçi Üye
YAMADA SORUN VAR LÜTFEN DÜZELTIRMİSİNİZ
GAMEPASS OYNUYORUM

Ekli dosyalar

• Adsız1.jpg
    Adsız1.jpg
    324.6 KB · Görüntüleme: 35
  • Adsız.jpg
    Adsız.jpg
    625.5 KB · Görüntüleme: 37

Narayanna

Yönetici
YAMADA SORUN VAR LÜTFEN DÜZELTIRMİSİNİZ
GAMEPASS OYNUYORUM

Dostum bu yama bize ait değil, sen muhtemelen başka yerden Sniper Elite 5'in yamasını yüklemişsin.
Bu yamaya ait görüntülerde menü başlıklarına bile baksan anlarsın farklı olduğunu.
Kısacası yamada sorun yok. Oyununu doğrula ardından linkten yamayı indir ve kur.

Ekli dosyalar

• 2.jpg
    2.jpg
    314.8 KB · Görüntüleme: 22
  • 1.jpg
    1.jpg
    444.8 KB · Görüntüleme: 23

Narayanna

Yönetici
kesinlikle burdan indirdim bu yama.

Dostum o zaman başka yerden Sniper Elite 5'in yamasını indirip kurmuşsun, sonra bunu da üstüne kurmuşsun o zaman.
Çünkü resimlere bakarsan bizim yamayla alakası yok, ve bizim yamada böyle bir sorun yok zaten.

Bak buradaki arkadaşın hatasını yapmışsın sende. Ama o da bizim yama değil zaten başka bir yama.
https://sinnerclownceviri.net/konu/...cler-tuerkce-yama-v2.10979/page-2#post-337013

Oradaki text klasörünü komple sil ardından oyununu doğrula ve sonra yamayı kur.

Son düzenleme:

gökhan112

Destekçi Üye
Destekçi Üye
Dostum o zaman başka yerden Sniper Elite 5'in yamasını indirip kurmuşsun, sonra bunu da üstüne kurmuşsun o zaman.
Çünkü resimlere bakarsan bizim yamayla alakası yok, ve bizim yamada böyle bir sorun yok zaten.

Bak buradaki arkadaşın hatasını yapmışsın sende. Ama o da bizim yama değil zaten başka bir yama.
https://sinnerclownceviri.net/konu/...cler-tuerkce-yama-v2.10979/page-2#post-337013

Oradaki text klasörünü komple sil ardından oyununu doğrula ve sonra yamayı kur.
teşekkürler düzeldi

Narayanna

Yönetici
teşekkürler düzeldi

Bu tür şeylerde işin doğrusunu aktaralım lütfen. Çünkü senin olayı aktarma şeklin, yanlış anlaşılmalara yol açabilir.
Daha önce başka bir yamayı yüklediğini baştan söyleseydin daha kısa yoldan işi çözmüş olurduk.

Son düzenleme:

karmate

Destekçi Üye
Destekçi Üye
Bilmediğimden soruyorum yama bittimi acaba karakter konuşmaları ayar menüsündeki bazı ayarlar görünmüyor sadece arayüz türkçe yoksa ben mi yamayı kuramadım bilmiyorum

Narayanna

Yönetici
Bilmediğimden soruyorum yama bittimi acaba karakter konuşmaları ayar menüsündeki bazı ayarlar görünmüyor sadece arayüz türkçe yoksa ben mi yamayı kuramadım bilmiyorum

Sende Sniper Elite 5 yamasını kuranlardansın sanırım.
Bir tane akıllının biri video çekip Sniper Elite 5'in yamasının, Sniper Elite: Resistance oyununa olduğunu söylemiş herkes inanmış maalesef.

Üstteki yorumları okursan göreceksin aynı şeyler olduğunu.
https://sinnerclownceviri.net/konu/...cler-tuerkce-yama-v2.10979/page-3#post-338652

karmate

Destekçi Üye
Destekçi Üye

Narayanna

Yönetici
Birkaç sefer kurup sildim çok saçma sekilde düzeldi bende anlamadım epic te sorun yaratıyor olabilir

Dostum sen kısacası Sniper Elite 5 yaması kurmuşsun daha önce, işte sebebi bu :)
Neyse hallolduysa sorun yok. İyi oyunlar.

Son mesajlar

shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6
Geri