Lord Vader
Çaylak
Teşekkürler en azından emek verip yapmışsınız bazıları gibi açıklama yapmadan kaçmaktansa makine çeviri bile iş görür tebrikler.
Uyumlu hale getireceğiz.Beyler eğer çeviriyi güncelleyebiliyorsanız ''Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.'' Moduna uygun olarak hazırlamanız daha iyi olur. Çünkü bu mod oyundaki diyalog ve bug hatalarını düzeltiyor. Eğer güncelleme yaparsanız çok iyi olur ha yapmazsanız da canınız sağolsun ne diyeyim.
Eyvallah kral sizde olmasanız şu yamayı bir taraflarına takan yok. Kolay gelsin ve geri dönüş için teşekkürler.Uyumlu hale getireceğiz.
Rica ederiz swat başkan sayesinde oluyor bu işler.Deneme yapıp yayınlarız yamayı.Eyvallah kral sizde olmasanız şu yamayı bir taraflarına takan yok. Kolay gelsin ve geri dönüş için teşekkürler.
Edit: Bu arada mod Steam'de bulunuyor ordan ulaşırsanız en güncel sürümüne ulaşmış olursunuz.
Adamsınız kolay gelsin.Rica ederiz swat başkan sayesinde oluyor bu işler.Deneme yapıp yayınlarız yamayı.
Teşekkürler elinize sağlık.YamaZiyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.u ile uyumlu hale getirildi.
Reis şu yamayı android versiyon ile de uyumlu hale getirirseniz çok makbule geçer. Eğitime gitmeden bı bitirmek nasib olmadıYamaZiyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.u ile uyumlu hale getirildi.
Reis şu yamayı android versiyon ile de uyumlu hale getirirseniz çok makbule geçer. Eğitime gitmeden bı bitirmek nasib olmadıYamaZiyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.u ile uyumlu hale getirildi.
eyw garaşımteşekkürler
Oyunun android dosyasını atarmisin bı bakicam.Reis şu yamayı android versiyon ile de uyumlu hale getirirseniz çok makbule geçer. Eğitime gitmeden bı bitirmek nasib olmadı
[automerge]1678616787[/automerge]
Reis şu yamayı android versiyon ile de uyumlu hale getirirseniz çok makbule geçer. Eğitime gitmeden bı bitirmek nasib olmadı
Oyunun android dosyasını atarmisin bı bakicam.
Reis ben mi yanlış anladım bilmiyorum. Ama dosyayı buraya yükleyemiyorum çok büyük diyor. Konu hakkında bilgisi olan arkadaşlar yardım edebilirseniz sevinirim.Oyunun android dosyasını atarmisin bı bakicam.