• Arkadaşlar Discord erişim yasağı nedeniyle şu anda discord sunucumuza erişim sağlayamazsınız.

Star Wars Knights of the Old Republic II The Sith Lords Türkçe Yama Yayınlandı

Bu Konuyu Görüntüleyen Kullanıcılar (Toplam: 2, Üyeler: 0, Misafirler: 2)

Lord Vader

Çaylak
Teşekkürler en azından emek verip yapmışsınız bazıları gibi açıklama yapmadan kaçmaktansa makine çeviri bile iş görür tebrikler.

Lord Vader

Çaylak
Beyler eğer çeviriyi güncelleyebiliyorsanız '' '' Moduna uygun olarak hazırlamanız daha iyi olur. Çünkü bu mod oyundaki diyalog ve bug hatalarını düzeltiyor. Eğer güncelleme yaparsanız çok iyi olur ha yapmazsanız da canınız sağolsun ne diyeyim.

sinnerclown

Yönetici
Yönetici
Beyler eğer çeviriyi güncelleyebiliyorsanız '' '' Moduna uygun olarak hazırlamanız daha iyi olur. Çünkü bu mod oyundaki diyalog ve bug hatalarını düzeltiyor. Eğer güncelleme yaparsanız çok iyi olur ha yapmazsanız da canınız sağolsun ne diyeyim.
Uyumlu hale getireceğiz.

sinnerclown

Yönetici
Yönetici
Eyvallah kral sizde olmasanız şu yamayı bir taraflarına takan yok. Kolay gelsin ve geri dönüş için teşekkürler.

Edit: Bu arada mod Steam'de bulunuyor ordan ulaşırsanız en güncel sürümüne ulaşmış olursunuz.
Rica ederiz swat başkan sayesinde oluyor bu işler.Deneme yapıp yayınlarız yamayı.

sinnerclown

Yönetici
Yönetici
Yama u ile uyumlu hale getirildi.
Reis şu yamayı android versiyon ile de uyumlu hale getirirseniz çok makbule geçer. Eğitime gitmeden bı bitirmek nasib olmadı
[automerge]1678616787[/automerge]
Yama u ile uyumlu hale getirildi.
Reis şu yamayı android versiyon ile de uyumlu hale getirirseniz çok makbule geçer. Eğitime gitmeden bı bitirmek nasib olmadı

sinnerclown

Yönetici
Yönetici
[automerge]1678616787[/automerge]

Oyunun android dosyasını atarmisin bı bakicam.

Reis ben mi yanlış anladım bilmiyorum. Ama dosyayı buraya yükleyemiyorum çok büyük diyor. Konu hakkında bilgisi olan arkadaşlar yardım edebilirseniz sevinirim.

Son mesajlar

shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6
Geri