• Arkadaşlar Discord erişim yasağı nedeniyle şu anda discord sunucumuza erişim sağlayamazsınız.

Starfield mod olarak Türkçe yama

Bu Konuyu Görüntüleyen Kullanıcılar (Toplam: 3, Üyeler: 0, Misafirler: 3)

ib0niels

Çaylak
Geforce now veya xcloud'dan oynayanlar için Türkçe Yama mod halinde de yapılıp bethesda.net'e koyulabilir diye düşünüyorum. Hiç olmazsa steam atölyede kurulabilecek şekilde olabilir geforce now için.

Hakanas

Destekçi Üye
Destekçi Üye
Ben de Starfield yaması vardır diye düşünüp baktım aradım nedense SinnerClown'da Türkçe yama yapılmamış özel bir durum mu var anlayamadım. @iboniels Bethesda oyun içi Creation'dan eklenebilen Nexus üzerinden bir yama var ama bilemiyorum yeterli sorunsuz bir yama mıdır nedir.

sinnerclown

Yönetici
Yönetici
Ben de Starfield yaması vardır diye düşünüp baktım aradım nedense SinnerClown'da Türkçe yama yapılmamış özel bir durum mu var anlayamadım. @iboniels Bethesda oyun içi Creation'dan eklenebilen Nexus üzerinden bir yama var ama bilemiyorum yeterli sorunsuz bir yama mıdır nedir.
Dostum makine çevirinin yaması var.

Hakanas

Destekçi Üye
Destekçi Üye
Dostum makine çevirinin yaması var.
Dediğiniz o yama hangisiydi hocam araştırıyorum doğru düzgün olabilecek sadece AnonymousÇeviri'nin yaması var. DonanımHaber konularında iki yama buldum birisi 2023'den beri güncellenmemiş. Nexus üzerinde olan en güncel yeni olan onunda oyun içi texture bozulması yaratıyor bazı altyazıları bozuyor diye düzenlemelere ihtiyacı varmış.

Sanırım bu konuyu açan arkadaşın oyun içinden Creation'dan yüklenebilen yama diye sorduğu ve Makine Çeviri dediğiniz yama aynı olsa gerek:

sinnerclown

Yönetici
Yönetici
Dediğiniz o yama hangisiydi hocam araştırıyorum doğru düzgün olabilecek sadece AnonymousÇeviri'nin yaması var. DonanımHaber konularında iki yama buldum birisi 2023'den beri güncellenmemiş. Nexus üzerinde olan en güncel yeni olan onunda oyun içi texture bozulması yaratıyor bazı altyazıları bozuyor diye düzenlemelere ihtiyacı varmış.

Sanırım bu konuyu açan arkadaşın oyun içinden Creation'dan yüklenebilen yama diye sorduğu ve Makine Çeviri dediğiniz yama aynı olsa gerek:
Hayır makine çeviri discordda launcher var ordan yükleyebilirsiniz sürüm uygunsa.

Son mesajlar

shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6
Geri