Dostum makine çevirinin yaması var.Ben de Starfield yaması vardır diye düşünüp baktım aradım nedense SinnerClown'da Türkçe yama yapılmamış özel bir durum mu var anlayamadım. @iboniels Bethesda oyun içi Creation'dan eklenebilen Nexus üzerindenZiyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.bir yama var ama bilemiyorum yeterli sorunsuz bir yama mıdır nedir.
Dediğiniz o yama hangisiydi hocam araştırıyorum doğru düzgün olabilecek sadece AnonymousÇeviri'nin yaması var. DonanımHaber konularında iki yama buldum birisi 2023'den beri güncellenmemiş. Nexus üzerinde olan en güncel yeni olan onunda oyun içi texture bozulması yaratıyor bazı altyazıları bozuyor diye düzenlemelere ihtiyacı varmış.Dostum makine çevirinin yaması var.
Hayır makine çeviri discordda launcher var ordan yükleyebilirsiniz sürüm uygunsa.Dediğiniz o yama hangisiydi hocam araştırıyorum doğru düzgün olabilecek sadece AnonymousÇeviri'nin yaması var. DonanımHaber konularında iki yama buldum birisi 2023'den beri güncellenmemiş. Nexus üzerinde olan en güncel yeni olan onunda oyun içi texture bozulması yaratıyor bazı altyazıları bozuyor diye düzenlemelere ihtiyacı varmış.
Sanırım bu konuyu açan arkadaşın oyun içinden Creation'dan yüklenebilen yama diye sorduğu ve Makine Çeviri dediğiniz yama aynı olsa gerek:Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.