09:05:00

Super Mario Bros.™ Wonder Türkçe Yama —Final V12

Bu Konuyu Görüntüleyen Kullanıcılar (Toplam: 2, Üyeler: 0, Misafirler: 2)

brdlblgn

Çaylak
Arkadaşlar sa, yeni nintende switch oled aldım ama oyun almadım. Super mario wonder’i tr oynamak istiyorum, alacağım oyunu dijital mi almalıyım yoksa fiziksel mi?
Ben daha çok fiziksel alma taraftarıyım fakat yama kurulumda sıkıntı yaşar mıyım bilemiyorum. Deneyim ve tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim.

AliJinsan

Çaylak
teşekkürler elinize emeğinize sağlık sayenizde çoğu oyunu nintendo switch e türkçe yaptım. acaba nintendo switch i komple türkçe yapmayı düşünüyormusunuz. üşengeç japonlar türkçe arayüz yapmamışlar switch e.

bhasenes

Yönetici
Yönetici
teşekkürler elinize emeğinize sağlık sayenizde çoğu oyunu nintendo switch e türkçe yaptım. acaba nintendo switch i komple türkçe yapmayı düşünüyormusunuz. üşengeç japonlar türkçe arayüz yapmamışlar switch e.
böyle bir modu yok mu?

Pikachu24

Çırak
bir ara yapan biri vardı baya eski fw sürümlerine ama her güncellemede tekrar yapması gerektiği için bırakmıştı. Baya önceden 2020'lerde yani çoğu oyunu açmaz o yüzden işinize kolay kolay yaramaz sonrada başka yapan benim bildiğim yok.

bhasenes

Yönetici
Yönetici
bir ara yapan biri vardı baya eski fw sürümlerine ama her güncellemede tekrar yapması gerektiği için bırakmıştı. Baya önceden 2020'lerde yani çoğu oyunu açmaz o yüzden işinize kolay kolay yaramaz sonrada başka yapan benim bildiğim yok.
eski mod sende varsa bana dc'den atsana

bhasenes

Yönetici
Yönetici

Pikachu24

Çırak
dc'den yazsana bana.
Hocam yazcam da dm'iniz arkadaşlık dışında kapalıymış bende numaramı doğrulamak istemiyorum da dc'de nickim alttaki arkadaşlık atın isterseniz ordan yazayım size arkadaşlık isteğinizde kapalıymış.

Son düzenleme:

hakoyeto

Destekçi Üye
Destekçi Üye
merhaba yama 1.0.2 sürümle uyumlumu ,kurdum ama dil hala ingilizce..

Son mesajlar

shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6
Geri