Kesinlikle çok haklısın verilen emeğe kesinlikle büyük önem veriyorum o açıdan çok teşekkürler. Ancak zaten MAKİNE çevirisi olan fazla emek sarf edilmeyen orta kalite bir işin üstüne bir de güncellenmemesi yüzünden çalışmaması olabilecek en kötü durum oluşuyor.
Madem sonradan ilgilenilmeyecek ya konu silinsin ya da bu tip çeviriler yapıp da insanlara boşa umut vaad etmeyin derim.
Şimdi çok akıllı, bilmiş, egocu tipler gelir "o zomon git ingilizce oğron" diye saçmalar. Bu tiplerin de hâlâ ana dilde oyun oynama hakkı ya da ulusal bir dil olan Türkçe'ye verilen önemden ötürü her oyunda yapılmasını arzu ediyorum. Pekala da ingilizce de oynarız ki oynuyorum da, ah şunun bir farkına varılsa her şey şahane olacak.
Kimsenin ingilizce bilmeyen Alman birine karşı Almanca olmayan bir oyuna git ingilizce öğren dediğini sanmıyorum. İşin ekonomik boyutunu hiç hesaba katmıyorum bile. Bence bizim milletin kafa yapısının değişmesi gerek.
Bir işi ya düzgün ve tam yapılmalı ya da hiç yapılmamalı yarım işler anca kaliteyi ve güveni azaltır.