Biz yama satmıyoruz zaten destekçi alıyoruz yoksa her yama ücretli olurdu.Elimizden geldiğince 1500 yamaya destek sağlamaya çalışıyoruz.Şikayeti olan varsa yazsın ucretini iade edip siteden çıkartalım.Erken erişim yama kapsamında destekçi üyelik satın aldım, ancak maalesef beklenen desteği alamıyoruz. En azından buraya yorum yapan kullanıcılara, konunun üzerinde çalışıldığına dair bir yanıt verilmesi faydalı olurdu. Yöneticilerin bu durumu düzelteceğine inanıyorum, fakat asıl mesele muhatap alınmamak.
Umarım kısa sürede yönetici arkadaşlar, sorunun çözümü hakkında bizlere bilgi verir. Sonuç olarak, insanlar bu yama için ücret ödüyor ve karşılığında daha iyi bir iletişimi hak ediyor.
Saygılarımla.
Benim şikayetim yok bu forum sitesi sayesinde oyunları türkçe oynuyoruz. Bu çok ciddi bir emek. Teşekkür ediyorum bu emekler için. Ama gözünü seveyim böyle trip atmak yerine, zaten halihazırda yapılmış ve emek verilmiş bir yamayı neden güncellemiyorsunuz. Sırf size teşekkür mahiyetinde destekçi olan bu kadar insanı kırmayıp, şu işe bir el atsanız çok güzel olur be kardeşim. Bir de şöyle düşün bu yama için bir emek verilmiş ama yama kullanılmaz halde. Bu durum sizin emeğinizi çöpe atmaz mı?Biz yama satmıyoruz zaten destekçi alıyoruz yoksa her yama ücretli olurdu.Elimizden geldiğince 1500 yamaya destek sağlamaya çalışıyoruz.Şikayeti olan varsa yazsın ucretini iade edip siteden çıkartalım.
Selam, discorddan bana ulaşır mısın veya buradan özelden yazar mısın? Gerekli dosyayı atarsan güncellerim, oyuna sahip olmadığım için güncelleyemiyorum şuan.Benim şikayetim yok bu forum sitesi sayesinde oyunları türkçe oynuyoruz. Bu çok ciddi bir emek. Teşekkür ediyorum bu emekler için. Ama gözünü seveyim böyle trip atmak yerine, zaten halihazırda yapılmış ve emek verilmiş bir yamayı neden güncellemiyorsunuz. Sırf size teşekkür mahiyetinde destekçi olan bu kadar insanı kırmayıp, şu işe bir el atsanız çok güzel olur be kardeşim. Bir de şöyle düşün bu yama için bir emek verilmiş ama yama kullanılmaz halde. Bu durum sizin emeğinizi çöpe atmaz mı?
Yorgunuz kardeşim kimsenin bizi anlamaması dan bunun haricinde hırsızlardan iftiracilardan.Bize zaman vermezseniz anlamazsınız bizde sizi anlayamayız.Benim şikayetim yok bu forum sitesi sayesinde oyunları türkçe oynuyoruz. Bu çok ciddi bir emek. Teşekkür ediyorum bu emekler için. Ama gözünü seveyim böyle trip atmak yerine, zaten halihazırda yapılmış ve emek verilmiş bir yamayı neden güncellemiyorsunuz. Sırf size teşekkür mahiyetinde destekçi olan bu kadar insanı kırmayıp, şu işe bir el atsanız çok güzel olur be kardeşim. Bir de şöyle düşün bu yama için bir emek verilmiş ama yama kullanılmaz halde. Bu durum sizin emeğinizi çöpe atmaz mı?
ben size özelden atacağım hocam ama dm kapalı size bilginize.Selam, discorddan bana ulaşır mısın veya buradan özelden yazar mısın? Gerekli dosyayı atarsan güncellerim, oyuna sahip olmadığım için güncelleyemiyorum şuan.
hocam özelden yazamıyorum eğer bana yazarsanız linki atabilirim.Selam, discorddan bana ulaşır mısın veya buradan özelden yazar mısın? Gerekli dosyayı atarsan güncellerim, oyuna sahip olmadığım için güncelleyemiyorum şuan.