09:05:00

PC Tales of Monkey Island Türkçe Yama sorunu

Bu Konuyu Görüntüleyen Kullanıcılar (Toplam: 1, Üyeler: 0, Misafirler: 1)

Pagetti Rook

Destekçi Üye
Merhaba.
Oyunun Steam sürümüne sahibim ve yazılanları harfiyen yapmama rağmen yama çalışmadı, oyundan atıyor. Acaba bende mi bir hata var, yoksa oyuna güncelleme mi geldi?
Teşekkür ederim.

Narayanna

Usta
Çeviriyi Steam sürümene göre yaptım. Tüm bölümlerde mi oluyor sadece ilk bölümde mi?

Pagetti Rook

Destekçi Üye
İlk bölümde oldu da diğerlerine bakmadım, bu çalışmayınca. Bakayım hemen.

Pagetti Rook

Destekçi Üye
Maalesef hiçbir bölüm açılmadı bende. Nette araştırdım. Ekran çözünürlüğünüzü düşürün diyor. Öyle açılıyor oyun. Ancak yama yükleyince siyah ekran olup, masaüstüne düşüyor. Yamada kullanılan font'u düşürmemin bir yolu var mıdır acaba? Belki ondan kaynaklıdır (Varsayım yapıyorum tabii, emin de değilim)

Narayanna

Usta
Yamasız oyun çalışıyor muydu peki?
Yamasız çalışıyorsa eğer pack içinde bulunan weathered_sf_30.font dosyalarını silip bi dene bakalım.

Pagetti Rook

Destekçi Üye
Windows ekran çözünürlüğünü düşürünce açılıyor. Onu da deneyeyim bir. Olmadı Sam&Max'ler de çevirilmiş, onları oynarım :)

Narayanna

Usta
Yani açılıyorsa eğer yamadan kaynaklı değildir zaten. Çünkü oyunum orijinal ve steam sürüme yaptım yamayı ben.
Senden kaynaklı bir durum muhtemelen.

Pagetti Rook

Destekçi Üye
Yamadan kaynaklı değil evet. Bende de Steam orijinal oyun. Font'u silince açıldı yamayla ama bu sefer de okunmuyor. xxx !!! $$ falan çıkıyor. Bakayım bir araştırayım nasıl çözülür. O font dosyalarını Windows'un font klasörüne atsam olur mu acaba?

Narayanna

Usta
Yamadan kaynaklı değil evet. Bende de Steam orijinal oyun. Font'u silince açıldı yamayla ama bu sefer de okunmuyor. xxx !!! $$ falan çıkıyor. Bakayım bir araştırayım nasıl çözülür. O font dosyalarını Windows'un font klasörüne atsam olur mu acaba?

Yok öyle olmaz o iş windows içinde çalışmaz :)
Font silince açılıyor, silmeyince sorun mu oluyor yani?

Pagetti Rook

Destekçi Üye
Fontla açılmıyor, fontu silince oyun açılıyor ama yazılar okunmuyor maalesef xx $#!! falan çıkıyor.

Narayanna

Usta
Senin dediğin gibi olunca o zaman Fontta sorun olmuş oluyor, yoksa hiç açılmazdı.
Kontrol edeceğim onu şu anda ev internetim arızalı ama gelince bakarım.

Pagetti Rook

Destekçi Üye
Teşekkür ederim ilgine, bütün akşam çözüm aradın. Sağ ol var ol cidden. Ev internetinin arızalı olmasına da üzüldüm. En kısa zamanda düzelmesini dilerim. Acelem yok benim. O zamana kadar Sam & Max'leri oynarım :)

Son mesajlar

shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6
Geri