The Alters Demo - Türkçe Yama YAYINLANDI

Bu Konuyu Görüntüleyen Kullanıcılar (Toplam: 1, Üyeler: 0, Misafirler: 1)

☆Emre

Moderatör
Yönetici
Çevirmen
show.png





Macera, hayatta kalma ve üs kurma öğelerine sahip bu duygusal bilim kurgu oyununu keşfet. Güneş ışınlarının bile ölümcül olduğu bir gezegenden kaçma umuduyla kendi kopyalarını oluşturan Jan Dolski adında sıradan bir işçinin rolüne bürün.



the-alters-demo_2024_optimized.06.11-16.39.png

the-alters-demo_2024_optimized.06.11-16.39_1.png

The Alters Demo_2024.06.11-16.43.png

the-alters-demo_2024_optimized.06.11-18.40.png

The Alters Demo_2024.06.11-18.40_1.png

the-alters-demo_2024_optimized.0.png





Proje Yöneticisi
☆Emre

Çeviri
☆Emre

Test
☆Emre

Paketleme
☆Emre

Kurulum
İndirdiğiniz Rar dosyasının içindeki dosyayı aşağıdaki klasöre atın,
steamapps\common\The Alters Demo\TheAlters\Content\Paks

UYUMLU SÜRÜM
Steam

ÇEVİRİ DEEPL İLE YAPILIP SATIR SATIR DÜZELTİLMİŞTİR.



Gizli içerik
Bu içeriği görmek için cevap yazmalısınız.
 

lostideas75

Moderatör
Destekçi Üye
SİZDEN BEKLENEN KEYİF ALMANIZDIR!

Özellikle bilim-kurgu başta olmak üzere film-dizilerde kendince gördüğü güya mantık hatalarına aşırı takılıp gereksiz yere keyfini kaçıran ve husursuz olanları yorumlarda çok defa görmekteyiz. Tabi bu hatayı biz de bazen yapmaktayız! Bunu bilinçli olarak, bazı durumlarda ve çok sık olmamak şartıyla yapmakta çok sorun yok tabi ama mesela sinematik bir bilim-kurgu yapımı vardı. Oldukça ilginç bir konu ele alınmış. Diğer arkadaşları ölmüş, sadece kendisi kalmış uzay istasyonunda ve oradan kurtulmak için kuantum bilgisayarı kullanarak kendisinin çok sayıda alternatif versiyonunu (klonunu) yapıyor. Bunların herbirinin hayattaki bir noktasında kritik bir tercihi farklı belirlemesi nedeniyle, mizaç ve mesleği, kabiliyetleri de farklılaşıyor.

Bu yapımın videosuna birisi yorum yapmış mesela, neden o ölenlerin DNA'sını almamış da, kendini kopyalamış, öbür türlü daha mantıklı olurmuş diye! Biz de cevap vermiştik: Gerçekten bu soruyu sormuş olamazsınız değil mi, yapımcının size anlatmak istediği hikaye o yönde olduğu için olmasın! demiştik. Bir başkası itiraz etmiş güya ukalalık, sivri akıllılık edip ve demiş: İnsanlar seyrettikleri şeyin mantıklı olmasını istiyorlar gibi bir şey söylemiş.

Bizim "mantıklı" cevabımız da şu şekilde: (Ne kadar size uyarsa, alıp kullanmak ve seyrettiğiniz yapımlara bu yaklaşım açısıyla bakarak aldığınız keyfi bozmamak serbest!)

Kurmaca ve bir fantazi olduğu bilinen bir hikayenin her bir köşesini bir mantığa oturtmaya çalışmanın ve gereksiz şekilde kendi keyfini kaçırıp, her şeye çocuk gibi itiraz etmenin mantıklı tarafı nedir, söyler misiniz?! Buna önemle dikkat çekmek istedik. Sizden beklenen öyle şeylere takılmayıp hikayeden keyif almanızdır!

Not: Merak eden için, bahsi geçen yapım bir dizi/film değil. The Alters isimli bir PC oyununun demosu.
 

Son mesajlar

shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6
Geri
Üst