desirarman
Çaylak
Bugün yayınlanan bir oyun, Game Pass ile bugünden itibaren oynamak mümkün. Serinin eski oyunlarını oynamayanlar için remastered edilmiş hali. Çevirseniz de çevirmeseniz de elinize sağlık şimdiden.
Çok fazla değiştirilmiş oyun içeriği de büyük ihtimalle değiştirilmiş. 128 Gb bir boyutu var ekstra questler ve ana temanın değişmiş olması şaşırtmaz. Diyaloglarda çok fazla gibi geldi bana. Kısa veya uzun sürer bilmek zor. Diyalogları veya quest şemalarını kontrol etmedim.Tam olarak emin değilim dediklerimden biri belki hiç değişmemiş ve görsel update almışta olabilir ama sanmıyorum tek onu yaptıklarını.Zaten remastered olduğu için bence hızlıca elimize geçecektir.
Söylentiler arasında oyunda hikayesel olarak hiçbir şey değiştirilmemiş, yan görev olarak bir şeyin değiştiğini düşünmüyorum. Yeni yan görev de ancak 3-4 tane falan eklenmiştir. Uzun yıllardır beraber Fallout 3 ile eş zamanlı olarak çalışıldığı söyleniyor. Yakın tarihte bence TES6'dan önce Fallout 3 Remake duyacağız. Söylentilere göre konuştum.Çok fazla değiştirilmiş oyun içeriği de büyük ihtimalle değiştirilmiş. 128 Gb bir boyutu var ekstra questler ve ana temanın değişmiş olması şaşırtmaz. Diyaloglarda çok fazla gibi geldi bana. Kısa veya uzun sürer bilmek zor. Diyalogları veya quest şemalarını kontrol etmedim.Tam olarak emin değilim dediklerimden biri belki hiç değişmemiş ve görsel update almışta olabilir ama sanmıyorum tek onu yaptıklarını.
Çok güzel olur Fallout 3 Remake veya Remastered görsek görsel iyileştirme ile daha da güzel bir oyun olur. Söylediğin gibi eğer diyaloglar ve görevler değişmediyse kısa sürede tamamlanabilir.Söylentiler arasında oyunda hikayesel olarak hiçbir şey değiştirilmemiş, yan görev olarak bir şeyin değiştiğini düşünmüyorum. Yeni yan görev de ancak 3-4 tane falan eklenmiştir. Uzun yıllardır beraber Fallout 3 ile eş zamanlı olarak çalışıldığı söyleniyor. Yakın tarihte bence TES6'dan önce Fallout 3 Remake duyacağız. Söylentilere göre konuştum.