koyacağınız özelliğin ta napayım ya bi yama indircez diye zorla kayıt olduk zorla yorum yazıyoruz
E Elbereth Yasaklı Üye Yasaklı Üye 6 Mar 2022 #201 koyacağınız özelliğin ta napayım ya bi yama indircez diye zorla kayıt olduk zorla yorum yazıyoruz
sinnerclown Yönetici Yönetici 6 Mar 2022 #203 Enis kirazoğlu video çekince herkes oyunu merak etti.Keyifli oyunlar.
S sertsessiz Destekçi Üye Destekçi Üye 6 Mar 2022 #206 Türkçe yama olduğunu görünce oyunu almaya karar verdim. Umarım anlaşılır bir çeviridir. Teşekkürler emeği geçenlere...
Türkçe yama olduğunu görünce oyunu almaya karar verdim. Umarım anlaşılır bir çeviridir. Teşekkürler emeği geçenlere...
sinnerclown Yönetici Yönetici 6 Mar 2022 #207 sertsessiz' Alıntı: Türkçe yama olduğunu görünce oyunu almaya karar verdim. Umarım anlaşılır bir çeviridir. Teşekkürler emeği geçenlere... Genişletmek için tıkla ... İşinizi görür merak etmeyin.
sertsessiz' Alıntı: Türkçe yama olduğunu görünce oyunu almaya karar verdim. Umarım anlaşılır bir çeviridir. Teşekkürler emeği geçenlere... Genişletmek için tıkla ... İşinizi görür merak etmeyin.