Soran herkes için söylüyorum %50'lediğimden beridir çok ilgilenemiyorum sadece 1 metin daha çevirdim yaklaşık %65 oldu ara tatilde önemli bir şey olmadığı sürece bitirmek istiyorumdurum nedir
kolay gelsn dostumSoran herkes için söylüyorum %50'lediğimden beridir çok ilgilenemiyorum sadece 1 metin daha çevirdim yaklaşık %65 oldu ara tatilde önemli bir şey olmadığı sürece bitirmek istiyorum
Çeviri tamamen bitti uzun sürme sebebi de ilk yaptığım çeviri dosyalarında satır kayması olmasıydı bu 2. seferim şimdi hepsi bitti ve muhtemelen kendim test edene kadar yayınlamayacağım yamayıçeviri ne durumda acaba?
Ben de switchten oynamak istiyorum ancak nasıl yapıldığına dair bir fikrim yok portlamayı bilen biri olmalı ortadaSwitch port lütfen
Merhaba bu konuda yardımcı olurum.Ben de switchten oynamak istiyorum ancak nasıl yapıldığına dair bir fikrim yok portlamayı bilen biri olmalı ortada
Selamlar kolay gelsin, ne durumda acaba?
Oyunda toplam 9 farklı bölüm var ve şuan 5.sini bitirdim ancak toplam satır miktarından bakarsak son 4 bölüm diğerlerine göre uzun olduğundan oyunu yeni yarıladım ve mümkünse oyunu bitirince ng+la oynanan the departed moduna göre de ayarlayacağım dosyaları onun için de bir kez daha bitirmem gerekebilirmerhaba kolay gelsin ceviri ne durumda test bitti mi?
Çeviri yaptğım sürüm v1.3 daha denemedim ama muhtemelen crack oynanabilir olurKolay gelsin acaba Crack oynamak mümkun olucakmi bide yamasi test bittimi