hemen denemek için indiriyorum teşekkürler
Z zenithq Çaylak 25 Ocak 2024 #46 Kratos15' Alıntı: Teşekkürler bu tarz oyunlarıda değerlendirip çevirdiğiniz için. Genişletmek için tıkla ... bakalım
Kratos15' Alıntı: Teşekkürler bu tarz oyunlarıda değerlendirip çevirdiğiniz için. Genişletmek için tıkla ... bakalım
F Fkarasoy58 Çaylak 26 Ocak 2024 #47 Beyler yama eski yeni sürüme uyumlu değil güncellenmesi lazım, yetkililer görürse inşallah bu yama çalışmıyor şuan
Beyler yama eski yeni sürüme uyumlu değil güncellenmesi lazım, yetkililer görürse inşallah bu yama çalışmıyor şuan
E ejeshgh Çaylak 18 Ağu 2024 #49 Kratos15' Alıntı: Teşekkürler bu tarz oyunlarıda değerlendirip çevirdiğiniz için. Genişletmek için tıkla ... .oölömbgcfxsfdzfgfguh
Kratos15' Alıntı: Teşekkürler bu tarz oyunlarıda değerlendirip çevirdiğiniz için. Genişletmek için tıkla ... .oölömbgcfxsfdzfgfguh
C Cross11 Çaylak 23 Ağu 2024 #50 inana mıyorum bu harika adamım kesinlikle bu nacizane oyunu türkçe oynamak istiyordum teşekürler . yanlız yükledim oyun bozuldu açılmadı Son düzenleme: 23 Ağu 2024
inana mıyorum bu harika adamım kesinlikle bu nacizane oyunu türkçe oynamak istiyordum teşekürler . yanlız yükledim oyun bozuldu açılmadı