yargımachine
Çaylak
-
Öne çıkan konu
Yama için teşekkürler.
o dediğiniz programı biliyorum zamanında baya oyun indirmiştim hem cemu için hem dolphin için setupta verdiği oyun bulunamadı hatasının europa olması veya kurulumu sırayla yapmanızla alakası olmadığını düşünüyorum umarım en kısa zamanda kurulum videosu gelir veya siz yaptığınız kurulumla ilgili resimli veya sıralı olarak paylaşım yaparsınız''Wii u usb helper'' adında bir program ile oyunları hız kısıtlaması vs olmadan steamden indirir gibi indirebilirsin kullanmayı öğrenmen beş dakikanı alır, istersen youtube'a girip kısa birkaç video ile de programa alışabilirsin. Diğer türlü oradan rom ara şuradan şunu indir en son güncel versiyonunu tek tek ara vs.. baya yorucu. Oyunun europe versiyonunu, dlc ve update dosyalarını indirip üçünü de cemuya sırayla tanıtıp sonra yamanı kurup rahatlıkla oynayabilirsin. Ben yamayı bu şekilde kurup kullandım ve font vs.. herhangi bir sorunla karşılaşmadım.
o dediğiniz programı biliyorum zamanında baya oyun indirmiştim hem cemu için hem dolphin için setupta verdiği oyun bulunamadı hatasının europa olması veya kurulumu sırayla yapmanızla alakası olmadığını düşünüyorum umarım en kısa zamanda kurulum videosu gelir veya siz yaptığınız kurulumla ilgili resimli veya sıralı olarak paylaşım yaparsınız
Hiç bir şekilde kurulum yapmıyor. Söylendiği gibi UsbHelper ile oyunu indirdim ve çıkardım. Daha sonra Cemuya ekleyip kurulumunu yaptım. Oyunu sorunsuz bir şekilde açabiliyorum. Ancak türkçe yama hiç bir şekilde kurulmuyor. Olabilecek bütün klasör kombinasyonlarını denedim. *Oyun bulunamadı* hatası vermeye devam ediyor.Bu linkden dosyayı indir:
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Kurulumunu yap ve europa bölgesini seçip onayla. Daha sonra senden bir title key isteyecek bu alttaki vault titlekeys adresini oraya kopyala programın kurulumu tamamlanmış ve oyun yüklemeye hazır olacak.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Zelda oyununu aratıp ekle diyeceksin ve sana sırayla güncelleme ve dlc dosyaları da eklensin mi diye soracak evet de sonra alttan indir. İndirilen dosyalar aslında şifreli ve cemu direk onları açmaz program üzerinden sağ tık yapıp çıkart demen gerekiyor ve program daha sonra o dosyaları cemunun tanıyacağı hale getirip hazırlıyor. Geriye cemuyu kendi sitesinden indirip sırayla önce oyunu sonra dlc ve updete dosyalarını cemuya ekleyip en sonda türkçe yamayı kurup oynamak kalıyor. İstersen bir dene yapamadığın veya sorun yaşadığın bir nokta olursa tekrar yardımcı olmaya çalışırım.
Selam detaylı kurulumu anlatamıcam burada ama cemuyu actıgınızda seceneklerden brinde size save games yolunu soruyor istege baglı mlc0 klasörüydü sanırım onu cemunun içindeki klasor yapmanız gerekiyor yamanın kurulumu için yani standart cemunun sectiği klasöre(ingilizce üstünde yazıyor açıklama eğer secmezseniz cemu otomatik o klasöre kurulum yapıyor). oyunu silip ayarlardan tekrar secebiliyorsunuz. bende aynı secenekle kurdum yamayı. biyerde yanlışınız var demek.Hiç bir şekilde kurulum yapmıyor. Söylendiği gibi UsbHelper ile oyunu indirdim ve çıkardım. Daha sonra Cemuya ekleyip kurulumunu yaptım. Oyunu sorunsuz bir şekilde açabiliyorum. Ancak türkçe yama hiç bir şekilde kurulmuyor. Olabilecek bütün klasör kombinasyonlarını denedim. *Oyun bulunamadı* hatası vermeye devam ediyor.
Oyun kurulumunu yaptıktan sonra oyun şu konumda bulunuyor-
C:/wigames/DATA/EUR/
Bu konum içine kuruluyor bu konum içiresinde de 3 klasör var
DLCS
GAMES
UPDATES
Teşekkürler, dediğiniz gibi yapınca sorun çözüldü. Şuan sadece Font sorunu var. Ş,I lar görünmüyor.Selam detaylı kurulumu anlatamıcam burada ama cemuyu actıgınızda seceneklerden brinde size save games yolunu soruyor istege baglı mlc0 klasörüydü sanırım onu cemunun içindeki klasor yapmanız gerekiyor yamanın kurulumu için yani standart cemunun sectiği klasöre(ingilizce üstünde yazıyor açıklama eğer secmezseniz cemu otomatik o klasöre kurulum yapıyor). oyunu silip ayarlardan tekrar secebiliyorsunuz. bende aynı secenekle kurdum yamayı. biyerde yanlışınız var demek.