• Arkadaşlar Discord erişim yasağı nedeniyle şu anda discord sunucumuza erişim sağlayamazsınız.

The Legend of Zelda: Breath of the Wild Türkçe Yama CEMU EMÜLATÖR —Final

Bu Konuyu Görüntüleyen Kullanıcılar (Toplam: 2, Üyeler: 0, Misafirler: 2)

Kayaiz

Çaylak
Selam detaylı kurulumu anlatamıcam burada ama cemuyu actıgınızda seceneklerden brinde size save games yolunu soruyor istege baglı mlc0 klasörüydü sanırım onu cemunun içindeki klasor yapmanız gerekiyor yamanın kurulumu için yani standart cemunun sectiği klasöre(ingilizce üstünde yazıyor açıklama eğer secmezseniz cemu otomatik o klasöre kurulum yapıyor). oyunu silip ayarlardan tekrar secebiliyorsunuz. bende aynı secenekle kurdum yamayı. biyerde yanlışınız var demek.

yamayı hangi klasöre ekliyoruz yardım lütfen

Kayaiz

Çaylak
Bu linkden dosyayı indir:

Kurulumunu yap ve europa bölgesini seçip onayla. Daha sonra senden bir title key isteyecek bu alttaki vault titlekeys adresini oraya kopyala programın kurulumu tamamlanmış ve oyun yüklemeye hazır olacak.

Zelda oyununu aratıp ekle diyeceksin ve sana sırayla güncelleme ve dlc dosyaları da eklensin mi diye soracak evet de sonra alttan indir. İndirilen dosyalar aslında şifreli ve cemu direk onları açmaz program üzerinden sağ tık yapıp çıkart demen gerekiyor ve program daha sonra o dosyaları cemunun tanıyacağı hale getirip hazırlıyor. Geriye cemuyu kendi sitesinden indirip sırayla önce oyunu sonra dlc ve updete dosyalarını cemuya ekleyip en sonda türkçe yamayı kurup oynamak kalıyor. İstersen bir dene yapamadığın veya sorun yaşadığın bir nokta olursa tekrar yardımcı olmaya çalışırım.
oyunu cemu ya kurdum yamayı hangi klasöre atmalıyım

fulku64

Çaylak
iyi günler tr yamanın xyab tuşları değişmemiş hali var mı acaba eski haline alıştım controllerden de değiştiriyorum ama tr yama xbox a göre çevrilmiş

Son mesajlar

shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6
Geri