Hangi dosya üzerinden yamayı yükledin?Kurulumu doğru yapmama rağmen oyuna girerken Shader Cacheleri yaptıktan sonra oyundan atıyor. Çözümünü bilen var mı ??
hangi dosya derken tam anlayamadım ama cemu üzerinden oyunu oynuyorum yamağı belirtildiği gibi content yazıp çıkan hepsinde 3 dosyayı değiştirip oyuna giriş yapınca atıyor. Yedekleri geri atınca bir sıkıntı yok. İngilizcede yaptım konsolu. Bi sorum olucak Content klasörü kaç tane olması gerekiyor bende bi 5 6 klasörü değiştirmem gerekiyor belki ondan olabilir.Hangi dosya üzerinden yamayı yükledin?
discord üzerinden bana ulaşırmısın. Profesör Pikachu#5639hangi dosya derken tam anlayamadım ama cemu üzerinden oyunu oynuyorum yamağı belirtildiği gibi content yazıp çıkan hepsinde 3 dosyayı değiştirip oyuna giriş yapınca atıyor. Yedekleri geri atınca bir sıkıntı yok. İngilizcede yaptım konsolu. Bi sorum olucak Content klasörü kaç tane olması gerekiyor bende bi 5 6 klasörü değiştirmem gerekiyor belki ondan olabilir.
Yuzu için nintendo konusunda ki yamayı indirin detaylar oradaYuzuda çalışıyor mu?