09:05:00

The Legend of Zelda: Breath of the Wild Türkçe Yama CEMU EMÜLATÖR —Final

Bu Konuyu Görüntüleyen Kullanıcılar (Toplam: 10, Üyeler: 0, Misafirler: 10)

ceroxlive

Çaylak
switch pro controller için hangisini atmam lazım gamepad oyunca calısıyor sorunsuz wiu gamepad + SDL controller seçtim wiuu dosyasını atıyorum ama calısmıyor

fowl

Çaylak
Her şeyi dosyada anlatıldığı gibi yaptım oyunum eu versiyonu sürümü de uyuyor ancak türkçe olmadı yardımcı olabilir misiniz?

selomelo

Çaylak
Arkadaşlar indirdiğim dosyaları content içine atıyorum ama yama olmuyor ayrıca content klasöründe kurulumda anlatıldığı gibi dosyalar yok sadece iki dosya var ve cemu'nun kurulu olduğu klasördeyim nasıl kurcam ?

ScottishJR

Çaylak
Kanka nasıl kurdun ben kuramadım 1 tane content klasörü var onda da 2 tane metin belgesi var
merhabalar.oncelikle oyunu, 1.5.0 (v208) version olan guncellemesini ve 3.0 version olan DLC'leri yuklediniz mi acaba?yani oyun suanda tam olarak yuklu mu sizde?buarada bu ceviride emegi gecen herkese gercekten cok tesekkur ediyorum.mukemmel otesi bir calisma olmus herseyi ile.

Son düzenleme:

blaster

Çaylak
Kanka nasıl kurdun ben kuramadım 1 tane content klasörü var onda da 2 tane metin belgesi v

Kanka nasıl kurdun ben kuramadım 1 tane content klasörü var onda da 2 tane metin belgesi var
1 tane content klasörü yok, aynı hatayla bende karşılaştım, cemu klasörünün içinde content diye aratırsan 5 tane content dosyası göreceksin hepsine kopyalayıp değiştir yamadaki dosyaları

Son mesajlar

shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6
Geri