Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
The Legend of Zelda: Breath of the Wild Türkçe Yama YUZU + SWİTCH —Final
Switch oled 1.8.2 sürümü mevcut oyunun. Kurunca hata veriyor. Bir çözümü olan var mı? 1.6.0 sürümü zaten bulunmuyor hiçbir yerde. Öylece bekliyorum oynamak için
Çeviride emeği geçen herkese çok teşekkür ederim. Yamayı Switch Oled'de BOTW 1.8.0 versiyonunda denedim çalışıyor gibi duruyor ama oyunu bitirmedim bu yama ile baştan sona. 1.8.2 güncellemesini kurmama rağmen değişmedi yine 1.8.0 gözüküyor.
Çeviri gerçekten zor iş zamanında biraz uğraşmıştım. Switch oyunlarının çevirisi için biraz araştırma yaptım. Temelde oyun dosyalarını dışarı çıkarmak için
kullanılıyor. Çıkarılan dosyalar arasında metin dosyalarının konumları oyundan oyuna değişiyor. Nintendo oyunlarında genellikle metin dosyaları romfs/Pack klasörü içinde oluyor. Metin dosyaları .msbt formatında. bu formatı açmak için
kullanılıyor. Bu editörle ingilizce metinleri türkçeye çevirebiliyorsunuz. Ama çok zahmetli iş binlerce dosyayı bu editörde ayrı ayrı açıp çevirisini yapıp kaydetmeniz ve tekrar sıkıştırmanız gerek. Zor iş bu yüzden emek veren herkese binlerce teşekkür az gelir.