The Legend of Zelda: Link's Awakening türkçe çevirisi gelse harika olur.
M Memoli35 Çaylak 30 Eki 2024 #1 Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol. türkçe çevirisi gelse harika olur.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol. türkçe çevirisi gelse harika olur.
A aslan4556 Çırak Cuma saat 23:19'de #4 xplood67' Alıntı: hocam bende var bulamadıysanız Genişletmek için tıkla ... bizimle paylaşırsanız çok mutlu oluruz
xplood67' Alıntı: hocam bende var bulamadıysanız Genişletmek için tıkla ... bizimle paylaşırsanız çok mutlu oluruz
M Memoli35 Çaylak Cumartesi saat 21:40'de #5 xplood67' Alıntı: hocam bende var bulamadıysanız Genişletmek için tıkla ... Hocam bizle paylaşırsanız çok seviniriz.
xplood67' Alıntı: hocam bende var bulamadıysanız Genişletmek için tıkla ... Hocam bizle paylaşırsanız çok seviniriz.
A azrail3636 Çaylak Pazar saat 13:38'de #7 xplood67' Alıntı: Tabi paylaşim yaparim Genişletmek için tıkla ... dostum sitede mi paylaşıcaksın yoksa özelden mi gönderiyorsun yamayı bende bayadır arıyorum
xplood67' Alıntı: Tabi paylaşim yaparim Genişletmek için tıkla ... dostum sitede mi paylaşıcaksın yoksa özelden mi gönderiyorsun yamayı bende bayadır arıyorum