The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom Türkçe Yama %94

Bu Konuyu Görüntüleyen Kullanıcılar (Toplam: 1, Üyeler: 0, Misafirler: 1)

Gallahad

Çaylak
müzik ses ayarı nerde bulamıyorum ilk oyunla aynı müzikleri kullanmışlar acayip baydı

alazola

Çırak
Lütfen eksik kısımları deepl ile filan çevirin bari, 1,5 yıldır kalan 10 dosya için bekliyoruz...

bhasenes

Yönetici
Yönetici
Lütfen eksik kısımları deepl ile filan çevirin bari, 1,5 yıldır kalan 10 dosya için bekliyoruz...
eksik kısımlar için güncelleme gelecek, vaktinde millet tepeme çöktü. Ha yayınla, oynamak istiyoruz diye. 1 hafta daha zaman tanısaydılar bitirmiştim.

TahaOsman

Çaylak
merhaba daha önce Türkçe yamayı kurduğum zaman 60FPS yaptığımda oyun hızı x2 olarak hızlanıyordu sadece 30FPS olarak normal hızda çalışıyordu. Şu an bu sorun giderildi mi bilginiz var mı ?

Son düzenleme:

alazola

Çırak
eksik kısımlar için güncelleme gelecek, vaktinde millet tepeme çöktü. Ha yayınla, oynamak istiyoruz diye. 1 hafta daha zaman tanısaydılar bitirmiştim.
Özür dileyerek bir şey sormak istiyorum, son mesajınızı gördüm ve gerçekten üzüldüm. Bu yamanın tamamlanmasını da etkileyecek mi?

scratt22

Çaylak
merhaba. yama nintendo switch oled de sadece atmosphere 1.5.5 te mi çalışıyor. 1.8.0 da fatal error hatası alıyorum.

Son mesajlar

shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6
Geri