1.2 sürümü ile 1.4 sürü mü arasında grafiksel olarak bir fark var mı?Admin, Citron Emulator 0.8.0 sürümü artık 1.4.2 oyun sürümünü destekliyor. Ancak yeni sürümde Türkçe yamada bir hata var. Oyunu 1.4.2’ye güncellediğimizde DualSense arayüzü bozuluyor — biriyle konuşurken “X, Y, A, B” tuşları görünüyor. Ayrıca, kontrol menüsünde DualSense yerine Pro Controller görseli çıkıyor. Çeviride metin hatası yok, fakat UI kısmında bahsettiğim sorun mevcut. İlgilenebilir misiniz?
Athmosphere'i düşür yeni sürümlerde bu sorunlar oluyor.Merhaba switch olayında yeniyim sistem 20.5.0 athmosphere güncel 1.4.2 kurulu ama fatal error veriyor salty nx kapalı mission control de kapalı ne yapmam lazım yardımcı olacak var mı?
Hiç fark yok ama yeni sürüme geçmeni öneririm. çünkü nx optimizer modu yeni sürümü destekliyor.1.2 sürümü ile 1.4 sürü mü arasında grafiksel olarak bir fark var mı?
Önerdiğiniz athmosphere sürümü hangisi pekiAthmosphere'i düşür yeni sürümlerde bu sorunlar oluyor.
Ben 20.0.0 kullanıyorum.Önerdiğiniz athmosphere sürümü hangisi peki
Siz sistemi düşürün diyorsunuz o zaman athmosphere 1.9.5 de sanırsam.Ben 20.0.0 kullanıyorum.
Aslında sistemi düşürmeye gerek yok.Siz sistemi düşürün diyorsunuz o zaman athmosphere 1.9.5 de sanırsam.
Video vardı ancak nintendo telif attı. Ns konusunda acemiyim. Eğer ingilizce açılıyorsa oyun yamayı görmüyor demektir. Açılıyor anca siyah ekran veya fatal error alıyorsan sorun atmosphere ile ilgili demektir. atmosphere ile ilgili ise bir üste yazdığımı yap. Yedek alamayı unutma.merhaba. yardımcı olursanız çok sevinirim. atmosphere atıyorum ama olmuyor. zaten içinde başka bir contest dosyası olduğu için direkt içindekini atıyorum atmosphere, contents dosyasını da ekstra bir daha atıyorum garanti olsun diye ama sonundaki harfi silerek. attığım halde girdiğimde olmuyor. gerçekten atmospherin sürümüne nasıl bakılır onu bile bilmiyorum. switch lite, ayarlarda dil ingilizce avrupa. öğretici bir video ya da metin var mı? şimdiden teşekkürler
cevap için teşekkürler. konuşmalarda sürüm güncelleme vs geçiyor ondansa onu nasıl yapılacağını bilmem gerekiyor.Video vardı ancak nintendo telif attı. Ns konusunda acemiyim. Eğer ingilizce açılıyorsa oyun yamayı görmüyor demektir. Açılıyor anca siyah ekran veya fatal error alıyorsan sorun atmosphere ile ilgili demektir. atmosphere ile ilgili ise bir üste yazdığımı yap. Yedek alamayı unutma.
İng. açılıyorsa yamayı düzgün şekilde yapamıyorsun demektir. Doğru klasöre attığından emin ol. Bir de ABD bölgesine geç öyle bir dene.
anlamadım Content dosyasıını ss atarmısın? Yada dc'den bana ulaş.cevap için teşekkürler. konuşmalarda sürüm güncelleme vs geçiyor ondansa onu nasıl yapılacağını bilmem gerekiyor.
Dil paketini attıktan sonra oyunu açıyor ama ingilizce. abdye geçtiğimde de öyleydi. contens isimli dosyanın içindeki dosyayı atmosphere atıyorum. neden olmadığını anlamadım diğer oyunlar oldu bi bu olmadı. şöyle bi sorun var ama, contest isimli dosyayı doğrudan atmıyorum onun yerine içindeki dosyayı atıyorum çünkü başka bir oyunun dosyasının ismi de contest . çakışıyor