09:05:00

The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom Türkçe Yama —Final

Bu Konuyu Görüntüleyen Kullanıcılar (Toplam: 1, Üyeler: 0, Misafirler: 1)

canavartr

Çaylak
hocam kolay gelsin, kurduktan sonra hata aldım, hiç bir oyunumu açamıyorum. atmosphere nasıl güncellemem gerek yardımcı olur musunuz?

catasoy3

Çaylak
merhaba atmosphere sürümüm son sürüm ve oyun sürümüm 1.4.2 ama yamayı attığımda atmosphere hatası alıyorum yamayı sildiğimde düzeliyor

TR_THE_Editer

Çaylak
merhaba atmosphere sürümüm son sürüm ve oyun sürümüm 1.4.2 ama yamayı attığımda atmosphere hatası alıyorum yamayı sildiğimde düzeliyor
arkadaşlar diiğer sürümleri denedinizmi ben emulatörden 1.2.1 sürümüne yaptım çalışıyo.güncelleme bülamassanız direkt o sürümle indirin zaten üstte tavsiye sürüm 1.2.1 diye yazıyo bakabilirsiniz

ogipro24

Çaylak
kankalar vallaha buldum inşallah sizde de çalışır şöyle yapıyonuz albümlerden dbi kısmına giriyorsunuz ordan installed game var ona gir oradan zeldayı seç daha sonra en altta lfs mod (main) var onu seçip delete de daha sonra oyuna gir olması lazım

selo38

Çırak
merhaba ben oyunu çipli switch cihazda denedim , 1.2.0, 1.2.1 ve 1.4.2 atmosfer olarak en son sürüm olan 1.11.2 - 1.11.1 sürümlerini denedim çalışmadı firmware olarak 22.5.0 22.1.0 sürümlerini denedim canıma tak edince versiyon düşüp farmwire 21 sürüme atmosfer 1.10.2 sürümüne kadar düşürdüm ama bu oyun versiyonuda hiç bir şekilde sağlıklı çalışmadı siz hangi atmsofer ve hangi firmware ile kullanıyorsunuz lütfen onu söyleyin.

Son mesajlar

shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6
Geri