09:05:00

PC The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom

Bu Konuyu Görüntüleyen Kullanıcılar (Toplam: 1, Üyeler: 0, Misafirler: 1)

deliahmo66

Destekçi Üye
Merhaba, The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom oyunu daha çıkmamasına rağmen bilgisayar için oynanabilir duruma geldi. Emulator ile oynanıyor. İlk oyunun türkçe yamasında mükemmel bir iş çıkarmıştınız. Bunun üstünde de çalışacak mısınız acaba

denizari82

Çaylak
Bende bu yamayı bekliyorum, SinnerClown lütfen bu oyunu çevir. Teşekkürler.

bboyQ7

Çaylak
Oyun muhtemelen GOTY alacak. Sinneri Botw sayesinde keşfeden benim gibi yüzlerce insan vardır. Bu oyunda ilk adımı atarlarsa sitenin adını duyurmak adına süper bir fırsat olur.

jimcarrey03

Destekçi Üye
Kesinlikle katılıyorum ilk oyunu ingilizce bitirdim çok zevkliydi 2. oyuna da yeni başladım switch üzerinden oynuyorum. Türkçe yama olması dahada zevkli hale getiriyor oyunu. Lütfen en yakın zamanda güzel haberlerinizi bekliyoruz.

Pagetti Rook

Destekçi Üye
Breath of the Wild'ı bitirmeye yakınken SinnerClown çevirisini fark ettim. Baştan başladım oynamaya, şimdi yarısındayım oyunun. Muazzam bir çeviri, keyifle oynadım. Emeği geçen herkesin ellerine sağlık. Gelecek dönemde Tears of the Kingdom yamasının da gelebilecek olma ihtimalini beklemeyi seviyorum (İngilizce'den kötü tercüme gibi oldu :D )

sinnerclown

Yönetici
Yönetici

denizari82

Çaylak
Müjdeler Profesör Pikachu da (bhanes) 😉
[automerge]1683398499[/automerge]

Devam eden çeviriler kismina konusu açıldı.
Ya sen ne güzel adamsın Sinnerclown ve tabii ki Profesör Pikachu elleriniz dert görmesin, müjdeler dilinizden düşmesin, müjdeler de sizin olsun amin :))

Son mesajlar

shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6
Geri