Oyun açılmıyor
swat Yönetici Yönetici 11 Haz 2025 #122 sarppalur' Alıntı: yama oyunu bozuyor kurulduktan sonra oyun tepki vermiyor Genişletmek için tıkla ... yama sadece belirtilen sürümde çalışır. belirtilen sürüme sahip değilseniz. verilen linkten uyumlu sürümü indirin.
sarppalur' Alıntı: yama oyunu bozuyor kurulduktan sonra oyun tepki vermiyor Genişletmek için tıkla ... yama sadece belirtilen sürümde çalışır. belirtilen sürüme sahip değilseniz. verilen linkten uyumlu sürümü indirin.
KusurluGT Çaylak 14 Haz 2025 #123 link bozulmuş sürekli tekrarlıyor başka bir yere yükleyebilirmisiniz drive a falan
J jljhsws222 Çaylak 15 Haz 2025 #124 (klavyem en kusura bakmayin) yamayi indirdim indirdim kurdum oyuna girdim fakat bureau 81 ve icofmod yazilarindan sonra mavi ekranda kaliyor
(klavyem en kusura bakmayin) yamayi indirdim indirdim kurdum oyuna girdim fakat bureau 81 ve icofmod yazilarindan sonra mavi ekranda kaliyor
B Berkayboi Çaylak 19 Haz 2025 #126 türkçe yamayı görmek için beğen diyoda nereyi beğenicem göremedim açamadım
B Berkayboi Çaylak 19 Haz 2025 #127 pawnist' Alıntı: Teşekkürler Genişletmek için tıkla ... nasıl yaptın reis bendee olmadı
M Molvess Çaylak 19 Haz 2025 #130 Epic'den alanlar için sürüm uyumsuzluğu var admin' en yakın zamanda düzeltirsen seviniriz iyi çalışmalar.
Epic'den alanlar için sürüm uyumsuzluğu var admin' en yakın zamanda düzeltirsen seviniriz iyi çalışmalar.
K kursad4546 Çaylak 19 Haz 2025 #137 Emeğine sağlık, ama epic games de açılmıyor bilgin olsun. Son düzenleme: 19 Haz 2025