09:05:00

The Punisher

Bu Konuyu Görüntüleyen Kullanıcılar (Toplam: 1, Üyeler: 0, Misafirler: 1)

The Punisher eşini çocuklarını ailesini mafya öldüren eski bir özel kuvvetler komutanı ne yapar tabiki tüm mafya ailelerinden tek tek intikam alır bir punisher hayranı olarak biliyorsanız eğer punisher düşmanlarını değişik şekilerde değişik bicimlerde öldürmeyi seven bir anti kahramandır punisher eski bir oyun olmasına rağmen çok kaliteli efsane güzel oyunlardan biridir özelikle de oyunda punisher in düşmanları öldürdükçe sağlık barımızın altında mavi bir bar var bu bar dolunca da süper art yapar gibi düşmanları daha değişik şekilerde daha değişik bicimlerde daha vahsi öldürmeler katliamlar yapabiliyoruz bu özeliği çok güzel bu arada survavil mod hayata kalma modu da çok güzel sarıyor ama keşke hikaye modunu yada farklı bir senaryo modunu aynı pc den de olsa 2 kişi oynanabilen bir co-op mod olsaydı çok güzel olurdu neden bir co-op mod koymamışlar anlayamadım ama yinede punisher eski bir oyuna olmasına rağmen kaliteli çok güzel efsane bir oyundur bana eski oyunlar şimdiki oyunlardan daha kaliteli daha güzel geliyor artık böyle güzel oyunlar yapamıyorlar
The Punisher.jpg

Son düzenleme:
Admin kardeşim bu the punisher oyununa bir türkçe yama yapma şansımız var mı acaba kardeşim eski bir oyun ama çok güzel bir oyun şimdiden teşekkür ediyorum kardeşim

sinnerclown

Yönetici
Yönetici

sinnerclown

Yönetici
Yönetici

Son mesajlar

shape1
shape2
shape3
shape4
shape5