09:05:00

The Slormancer Türkçe Yama İstek

Bu Konuyu Görüntüleyen Kullanıcılar (Toplam: 1, Üyeler: 0, Misafirler: 1)

Puccanis

Çaylak
Steam de 13 Mayıs 2025 te yayınlanmış fakat 4 yıl öncesine kadar birçok kişinin youtube da oynamış olduğu PoE, Diablo benzeri tamamıyla Solo oynanışa sahip Savaşçı, Okçu yada Büyücü çarı kastığımız derin hikayeli Underrated kalmış yada kalacağını düşündüğüm manyak bir Dungeon Crawler, Aksiyon Rol Yapma oyunu.

Ben oyunu 15 Saate yakın oynadım ve çok beğendim. Steam üzerinde 200-400 saat arası oynayan da fazlasıyla oyuncu var. Fakat oyundaki Silah çeşitliliği, Çarlarında kendi içerisinde ayrıldığı özel sınıflara ait ayrı özellikler ve buildler, Karakterlerin ve silahların özellikleri, Düşman tipleri, Efsun sistemi, Oyunun pazarı, Atalardan kalan miras sistemi denen detay yüklü gelişim ağacı, yine tonla oyun içi başarımlar ve başarımların kazandırdığı çeşitli ödüller ve En önemlisi oyunun Npcleri, diyalogları ve Lore u o kadar geniş kapsama bindi ki yarım yamalak ingilizcemle gerçekten gözümü çok korkuttu.

Birçok içeriği anlayamadan ve hikayeyi tam anlamıyla kavrayamadan çevire çevire zar zor oynuyorum. Oyunun Aksiyon Hack&Slash, Bolca looting tarafı beni şuan için oyunda tutuyor ve basit anlaşılabilir skillere (Damage arttırımı, canın %50 nin altına düştüğünde saldırıların ekstra element etkisi verir ve hasarı artar) gibi oldukça basit özellikleri arttırarak oynuyorum ki inanın oyun bundan çok daha fazlası. Çok çeşitli, merak uyandıran farklı ve fantastik Build ler yapılabiliyor.

Gönüllü biri oyunu çevirebilirse yapay zeka çevirisi olur, kendi emek çevirisi olur. Hepimiz için bu oyunu Türkçe deneyimleyip maksimum keyif almak harika olurdu. Eminim oyunu seven ve yüzlerce saatini ayıracak olan birçok kişi çıkacaktır.

Ekli dosyalar

• header.jpg
    header.jpg
    56.2 KB · Görüntüleme: 59
Son düzenleme:

Son mesajlar

shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6