aga yama nasıl kuruluyor
A Asinam_45 Çaylak 25 Kas 2025 #265 hocam çok teşekkür ederim yıllardır aradım ve siz üstüne düşerek yapmışsınız milyon kez teşekkürler
V vorok Çaylak 24 Ocak 2026 #267 bu nasıl yapılıyor biri anlatsın lütfen kafayı yemek üzereyim iki dosyayıda denedim işe yaramıyo internette falanda videosu yok biri yardım etsin
bu nasıl yapılıyor biri anlatsın lütfen kafayı yemek üzereyim iki dosyayıda denedim işe yaramıyo internette falanda videosu yok biri yardım etsin
H hasanugur Çaylak 13 Şub 2026 #271 War For Cybertron'u bitirdim bunda da çevirinizle oynayacağım elinize sağlık
H hasanugur Çaylak 13 Şub 2026 #272 vorok' Alıntı: bu nasıl yapılıyor biri anlatsın lütfen kafayı yemek üzereyim iki dosyayıda denedim işe yaramıyo internette falanda videosu yok biri yardım etsin Genişletmek için tıkla ... dosyayı oyun dosyasına atıp değiştireceksin sadece
vorok' Alıntı: bu nasıl yapılıyor biri anlatsın lütfen kafayı yemek üzereyim iki dosyayıda denedim işe yaramıyo internette falanda videosu yok biri yardım etsin Genişletmek için tıkla ... dosyayı oyun dosyasına atıp değiştireceksin sadece