Tom Clancy's Ghost Recon Breakpoint türkce yama yapıla bilse harika olur
T TomSword Çırak 1 Haz 2022 #1 Tom Clancy's Ghost Recon Breakpoint türkce yama yapıla bilse harika olur
sinnerclown Yönetici Yönetici 2 Haz 2022 #3 Tool bir Rusta var oda aracı vermiyor sadece ücretle çeviriyi import ediyor .O yüzden şuan gelmez
L LeonSK Destekçi Üye 3 Haz 2022 #4 Dostum oyunu farklı bir grup çevirdi şu an testte yayınlandığında link vermek yasak değilse gönderirim. Sayın yöneticiler bu durum yasak mıdır?
Dostum oyunu farklı bir grup çevirdi şu an testte yayınlandığında link vermek yasak değilse gönderirim. Sayın yöneticiler bu durum yasak mıdır?
sinnerclown Yönetici Yönetici 3 Haz 2022 #5 LeonSK' Alıntı: Dostum oyunu farklı bir grup çevirdi şu an testte yayınlandığında link vermek yasak değilse gönderirim. Sayın yöneticiler bu durum yasak mıdır? Genişletmek için tıkla ... Özelden iletebilirsiniz.
LeonSK' Alıntı: Dostum oyunu farklı bir grup çevirdi şu an testte yayınlandığında link vermek yasak değilse gönderirim. Sayın yöneticiler bu durum yasak mıdır? Genişletmek için tıkla ... Özelden iletebilirsiniz.