09:05:00

Türkçe Yamaların hepsine ulaşamamak

Bu Konuyu Görüntüleyen Kullanıcılar (Toplam: 1, Üyeler: 0, Misafirler: 1)

saban

Çaylak
oyununun yaması var ancak ben ve benim gibi düzenli destek olmayanlar ulaşamıyor.
İnstagram vb takipten çıktım bu samimi yaklaşımdan ötürü...
Ayrıca daha önce sadece eleştiri yaptığımda ceza verilmişti hesabı kullanamamıştım. şimdi de bunları kayıt altına alarak yazıyorum bakalım bir değişim var mı?

1757601919344.png

sinnerclown

Yönetici
Yönetici
Anlamadım demek istediğinizi o yama erken erişim de o yüzden ulasamiyorsunuz erken erişim den çıkınca ulaşabilirsiniz.İnstagramdan çıkarak bizi cezalandirdiginizi düşünüyorsunuz sanırım.Ne diyelim helal olsun.

saban

Çaylak
Anlamadım demek istediğinizi o yama erken erişim de o yüzden ulasamiyorsunuz erken erişim den çıkınca ulaşabilirsiniz.İnstagramdan çıkarak bizi cezalandirdiginizi düşünüyorsunuz sanırım.Ne diyelim helal olsun.
Öncelikle eğer erken erişim diye bir şey varsa ona bir şey diyemem. Ancak daha öncesinde yaşadığım sorun kafamı karıştırdı. Aynı bu şekilde eleştiri yaptım diye engellendim ve itici bir bilgilendirme mesajı ile. Ayrıca İnstagram muhabbeti sürekli oradan destekleyin bildiri gelmesine yönelik bir eleştiri.

saban

Çaylak
Öncelikle eğer erken erişim diye bir şey varsa ona bir şey diyemem. Ancak daha öncesinde yaşadığım sorun kafamı karıştırdı. Aynı bu şekilde eleştiri yaptım diye engellendim ve itici bir bilgilendirme mesajı ile. Ayrıca İnstagram muhabbeti sürekli oradan destekleyin bildiri gelmesine yönelik bir eleştiri.
Ayrıca erken erişim ne kadar sürüyor ki geçen ayın 28'inde paylaşılmış yama?

muhammet234

Çaylak
Ayrıca erken erişim ne kadar sürüyor ki geçen ayın 28'inde paylaşılmış yama?
hocam değişiyor o yamayı erkenden denemek istiyosan destekçi üye olman lazım o da paralı üyelik oluyor. yok ben para veremem dersen beklemen lazım discord hesaplarından duyuruyorlar erken erişimden çıkan yamaları.

Son mesajlar

shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6
Geri